Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU6470, UHD

Faceti cunostinta cu noul Samsung 48JU6470 LED TV de 48″si duceti distractia la un nou nivel. Etaland un design lustruit in nuante de negru, acest televizor va poate imbunatati interiorul camerei de zi sau a dormitorului. Este caracterizat de un panou de Ultra HD petru o claritate exceptionala a detaliilor. Datorita sensorului eco imbricat, isi modifica luminozitatea in concordanta cu lumina ambientala, facand vizionarea mult mai clara. Procesorul Quad Core de inalta putere ofera acestui dispozitiv performante foarte eficiente. Acest Smart TV (Samsung 48JU6470) va permite folosirea unor aplicatii usor de manevrat si chiar navigarea pe internet intr-o maniera imbunatatita.

 

Vezi oferta zilei!

 

Glisati pentru a vedea listarile, sau accesati site-urile dumneavoastra favorite cu un simplu click. Cu ajutorul barei de meniu obtineti acces mai rapid la continulurile dumneavoastra favorite. Dispozitivul memoreaza activitatea dumneavoastra, astfel incat va plaseaza continutul mai des accesat intr-o locatie mult mai usor acesibila. Navigati intre canalul dumneavoastra favorit de fitness, jocurile multipayer, canalul de gatit si chiar distrati-va cu copiii dumneavoastra pe acest Samsung LED TV negru foarte prietenos is usor de folosit.

 

Performante

Televizor LED Smart Samsung, 121 cm, 48JU64701Pentru a va aduce mai aproape de o experienta cinematografica la dumneavoastra acasa accest Samsung 48JU6470 vine cu o varietate impresionanta de caracteristici. Pentru o ccalitate superioara a sistemului audio, este echipat cu 2 difuzoare de 20 W capabile de emitere surround in aditie cu Dolby Digital Plus si format de sunet HD. Cu ajutorul functiei multi-room link sunetul este propagat in orice parte a casei dumneavoastra. Conectivitatea cu alte dipozitive compatibile este inlesnita de  numeroasele sale porturi de conectare : 4porturi HDMI , 3 porturi USB, un port HDMI A , un port RF , un port de audio out , si un port Dongle Ready pentru Wi-Fi.

Gratie sistemului de operare Tizen, putet avea o conectivitate perfecta intre televizor si telefonul dumneavastra. Astfel puteti accesa continutul telefonului pe TV cu un siplu click. Mai mult, datorita optiunii Easy Share, sincronizarea dintre smartphone-ul dumneavoastra si televizor este completa si usor de realizat. Samsung 48JU6470 poate receptiona semnalul oricand telefonul este in apropiere, permitandu-va sa accesati clipurile video intr-o rezolutie optima. In aceeasi maniera permite si vizionarea continutului de pe TV sa fie acesat de pe telefon. Echipat cu tehnologii de interactiune inteligente, cum ar fi Motion Ready sau Face Recognition, si cu ajutorul unei camere incorporate, puteti efectua apeluri Skype de pe televizor. Samsung 48JU6470 va poate furniza stirile de dimineata si prognoza meteo din acea zi, gratie conectivitatii cu smartphone-ul sau tableta dumneavoastra.

 

Calitate superioara a imaginilortvtvtv

Acest Samsung 48JU6470 ofera o calitate video minunata. Datorita rezolutiei display-ului de 3840 x 2160p, livreaza o rezolutie HD de patru ori mai
buna decat rezolutiile obisnuite. Cu tehnologia avansata Segmented DImming, va puteti buura de culori foarte realiste si o dozare superioara a imaginilor intunecccate si a celor luminoase. Experimentati luminozitati mai intense si nuante intunecate mai adanci, pentru un efect dramatic imbunatatit, datorita proceselor Micro Dimming Pro. Prin intermediul acestei tehnologii  imaginea este impartita in de doua ori mai multi pixeli decat Micro Dimming-ul standard, oferind o inalta definire a imaginilor si un contrast excelent.

Motorul UHD Picture al acestui Samsung 48JU6470 va permite sa vizionati imaginile in Ultra HD , chiar daca acesea vin dintr-o sursa care nu le reda astfel. Datorita tehnologiei imbunatatite Clear Motion, puteti urmari competitii sportive, jocuri si filme cu rata de redare rapida, cu o claritate imbunatatita si fara interferente datorate miscarii rapide. Acesati filme, fotografii si media pe internet prin conexiunea wireless, sau prin intermediul stick-ului USB. Cu optiunea Multi-link a ecranului puteti imparti ecranul, astfel incat sa puteti urmari continuturi diferite in acelasi timp.

 

Recomandare

Daca aveti nevoie de un televizor care sa livreze imagini si sunete de o calitate exceptionala , precum si alte caracteristici uimitoare si foarte utile, atunci acest Samsung LED TV este varianta ideala pentru dumneavoastra.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email