Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100, Full HD

Televizorul Samsung UA32J5100AR Full HD cu o diagonala de 32 inch , cu o rezolutie a displayului de 1920 x 1080 pixeli , va ofera o experienta vizuala nemaipomenita imbinand spectaculos culorile , claritatea si detaliile . Printre caracteristiile speciale ale acestui model se numara : redarea imaginilor intr-o maniera foarte realista , optiuni de print screen , de inregistrare a sunetelor , optiuni de sunet Indian sau cricket, cea mai mare durabilitate din clasa, porturi HDMI , claritate incredibila a imaginilor.

 

Afla pareri pro si contra despre acest televizor!

 

Modelul Samsung UA32J5100AR Full HD LED TV va ofera o experienta sonora de ultima generatie gratie DTS Studio Sound , care va permite sa adaptati difuzoarele pentru extragere si plasare exacta a sunetelor in acestea , obtinand astfel o experienta surround foarte realista. In completarea si ,mai ales, pentru imbunatatirea unei experiente audio complete sunt implementate tehnici de post-procesare si psihoacustica pentru bass si dialog precum si in redarea unui volum constant pe tot parcursul continutului . Claritatea de inalta performanta , precum si contrastul si inalta definitie a imaginilor este o rezultanta a caracteristicii HyperReal introdusa la aceste modele . Pana si cele mai rapide miscari sunt redate cu o claritate de cristal datorita tehnologiei 100 Clear Motion Rate cu ajutorul ratei de reimprospatare a panoului si a vitezei procesorului de imagine.led samsung 803

Optiunea de Screen Capture va permite sa obtineti instantanee ( print screen – uri ) in timp ce va uitati la TV. Asta inseamna ca puteti sa fotografiati
scenele dumneavoastra favorite chiar in timp ce le urmariti . Prin urmare , cu o simpla apasare a unui buton puteti sa salvati imaginea pe un suport de memorie externa conectat la TV , de unde il puteti accesa in orice moment pentru a va reaminti si bucura de scena favorita  .

Caracteristica Sound Capture permite inregistrarea fragmentelor audio de inalta definitie si salvarea lor   dispozitve de memorie externa conectate la TV, putand fi accesate cu usurinta in orice moment . O alta aplicatie este Story Replay-ul care face posibila salvarea emisiunilor si momentelor dumneavoastra favorite pe un stick USB conectat la dispozitiv . Modulul Cricket aduce atmosfera din stadion la dumneavoastra acasa , redand fidel si foarte viu verdele gazonului precum si toate culorile stadionului .

Un puternic efect multi-surround imbunatateste , de asemenea , experienta  si permite captarea tuturor sunetelor emotionante . Mai mult , puteti chiar sa mariti imaginea si sa focalizati in zonele selectate fara a pierde din claritate . De acum urmarirea sportului favorit impreuna cu prietenii la o calitate extraordinara este mult mai accesibila . Modulul Indian Cinema imbunatateste atat imaginea , prin culori vii , deschise si clare , cat si sunetul care da impresia unei sali . Caracteristica de imbunatatire a varietatii culorilor creste claritatea culorilor , largeste imaginea prin deschiderea unghiului de vedere ,pentru culori precis distincte si contrast imbunatatit, livrand astfel o experienta vizuala de cea mai inalta calitate si cu o claritate rar intalnita .

led samsung 802Optiunea ConnectShare movie va permite sa va buurati de muzica , filme , fotografii si multe altele prin simpla conectare a unui stick USB sau a unui

hard disk extern la televizorul dumneavoastra . De asemenea permite transmiterea live a continutului televizorului pe tableta sau smartphone, precum si folosirea telefonului mobil ca telecomanda . Televizorul este dotat cu 2 porturi HDMI precum si 2 porturi USB .

De asemenea va asiguram de cea mai buna durabilitate din clasa sa . Acest lucru este posibil datorita condensatorilor care pot absorbi curenti de pana la 15 KV  dar si materialului de silicon cu care este acoperit grupul de circuite si care va protejeaza dispozitivul de umiditate cresuta . Pentru a rezista tensiunilor voltaice este echipat cu rezistente si condensatori care pot rezista la varietati de pana la 750 V. Obtineti astfel o protectie tripla impotriva socurilor provocate de fulgere , a umiditatii si a pierderilor de electricitate .

 

Cu o claritate a imaginilor incredibila si un efect audio unic , Samsung UA32J5100AR Full HD LED TV de 32 inch va ofera o experienta bogata de clasa superioara .


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email