Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55J6300, Full HD

Experimentati divertisment la dumneavoastra acasa ca niciodata cu Samsung 55J6300 Full HD LED de 55″ . Accesorizat cu o banda de metal premium si cu marginile inclinate , acest televizor LED poate oferi un accent stilistic interiorului locuintei . Cu un display de 55″ de 1920 x 1080 pixeli si cu o curbura a ecranului 300 R, televizorul reda o claritate vizuala exelenta , producand imagini foarte fin detaliate . Sistemul de operare integrat Tizen face din acest produs un furnizor de divertisment foarte puternic . Pentru a va putea bucura de continut din surse externe , televizorul vine cu o multitudine de optiuni de conetare, incluzand patru porturi HDMI , un port pentru optimizarea conexiunii 3G/LTE , 3 porturi USB si optiunea ConnectShare Movie . Pur si simplu conectati USB-ul sau hardul extern pentru acces instant la distractie . Antena integrata pentru LAN va permite sa accesati spatiul online fara ajutorul altui accesoriu .

 

Afla pretul actualizat doar aici!

 

smartphone1

Datorita tehnologiei superioare, puteti sincroniza acest televizor Samsung full HD cu smartphone-ul , astfel incat sa puteti sa puteti descoperi o noua lume a divertismentului . Folositi alarma de la telefonul dumneavoastra pentru a deschide si inchide televizorul sau pentru a va pregati stirile si vremea cand sunteti trezit dimineata . Transmiteti continutul de pe telefonul dumneavoastra pe televizor , si invers , astfel incat sa puteti urmari serialele si emisiunile dumneavoastra favorite chiar si cand nu sunteti acasa . Mentineti contactul cu prietenii dumneavoastra prin intermediul apelurilor Skype chiar de pe televizor . Alte caracteristii importante sunt tehnologia SmartView , TV wireless , Wi-Fi direct si altele .

 

Performante

Dotat cu proprietati usor de folosit , acest Televizor LED Curbat Smart Samsung de 55″ va permite sa vizualizati continutul impeabil si intr-o maniera convenabila . Folosind un procesor foarte puternic Quad Core , dispozitivul poate rula mai multe programe in acelasi timp fara sa cauzeze discomfort . Cu un consum maxim de 116 W si 0.3W in stand-by , acest televizor este si eco si eficient in acelasi timp . Folosind senzorii integrati , televizorul poate ajusta luminozitatea in concordanta cu lumina ambientala si poate reduce consumul energetic . Primiti acces zilnic la noi aplicatii precum si la noi surse de divertisment prin intermediul acestui Televizor LED Curbat Smart Samsung .

Auto Depth Enhancer2Pentru aplicatii recomandate , apliatii noi si multe altele , este destul sa glisati pe ecranul televisorului . Web browserul imbunatatit va ofera acces imediat la site-uri fara a mai fi nevoie sa scrieti intreaga adresa . Incercati-va norocul si calitatile de gamer cu modulul de gaming ce furnieaza o experienta neintrecuta folosind o claritate uluitoare si culori vibrante . Bara de meniu al acestui Televizor LED Curbat Smart Samsung curbat va ofera acces mai rapid si armonios la toate programele dumneavoastra favorite .

Programat sa memoreze tot continutul pe care il accesati , televizorul va poate oferi acces mai rapid si usor la programele favorite . Alte proprietati ale Televizor-ului LED Curbat Smart Samsung sunt modulul de vizibilitate clara si ultra-clara , modulul de cautare automata a programelor , modulul Indian Cinema , modulul Sport , tripla protectie , 22 de limbi din care sa alegeti si multe altele . Cu toate aceste imbunatatiri puteti viziona la calitate inalta si neintrerupta .

 

Putere si imagini realiste

Urmariti canalele dumneavoastra favorite , navigati pe internet , jucati jocurile dumneavoastra Auto Depth Enhancerfavorite si bucurati-va de multe alte aplicatii intr-o maniera realista , cu vizibilitate intensa si full HD pe acest Samsung Smart LED TV . Urmariti cum imaginile banale prind viata cu tehnologia Auto Depth Enhancer de la Samsung , care va ofera o experienta vizuala suprarealista . Furnizand niveluri diferite de contrast  pentru diferite obiecte sau diferite zone de pe ecran , acest televizor reda o imagine mai bine conturata si stralucitoare .

Auto Depth Enhancer1Cu tehnologiile HyperReal , CMR 200 si Mega Contrast Ratio imaginile sunt bine echilibrate si foarte atent detaliate . Cu o paleta vasta de culori , prin tehnologia Wide Colour Enhancer care foloseste un algoritm pentru imagini cu o claritate mult imbunatatita , acest TV poate imbunatati exponential  imagini obisnuite , facandu-le sa para mai luminoase si echilibrate pe ecranul mare . Tehnologia Clear Motion Rate integrata imbunatateste redarea imaginilor rapide si le confera contur foarte bine detaliat , diminuand efectul de imagini incetosate . Astfel va puteti bucura de sport , filme sau alte programe la un nivel al detaliilor de ultima generatie .

Avand incorporate tehnologia Dolby Digital Plus , sunetul surround Virtual DTS si un port audio HD de 20 W , acest Samsung HD de 55″ va livreaza un sunet clar de foarte inalta calitate, asemanator celui din cinematograf . Alte caracteristici sunt modulul Film , legatura inter-compartimentara si SoundConnect . Acest televizor memoreaza activitatea domneavoastra in mediul online astfel incat puteti comuta intre canalele favorite si browserul web , permitandu-va sa reluati activitatea de unde ati lasat-o .

 

Recomandare

Daca vreti sa urmariti programele duneavoastre favorite pe un display de o claritate spectaculoasa cu o cromatica vibranta atunci acest Televizor LED Curbat Smart Samsung este ideal pentru nevoile dumneavoastra .


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email