Televizor LED Curbat Smart 3D Samsung, 138 cm, 55JU7500, 4K Ultra HD

Descoperti experienta incitanta si impresionanta cu Samsung UA55JU7500K curbat UHD 4K Smart TV de 55″. Cu un display de 3840 x 2160 pixeli, acest televizor va ofera o experienta nemaipomenita cu o combinatie spectaculoasa de culori, claritate si detalii. Ca atribute prinipale enumeram un Depth Enhancer automat, design urbat metalic, PurColour, Peak Illuminator, tehnologie avansata de segmentare, Smart Hub, EasySharing, motor de imagini UHD, procesor quad core, CMR (Clear Motion Rate), ConnectShare si multe altele.

 

Vezi pretul actualizat aici!

 

Display si designSamsung 55JU75001

Samsung UA55JU7500K curbat UHD 4k Smart TV de 55″ are un design curbat proiectat sa reduca interferentele cu luminile ambientale, dar si ca imbunatateasca imaginea pentru privitorii din planurile laterale. De asemenea, ofera o imagine uniforma si foarte bine echilibrata pe toate zonele ecranului si livreaza o senzatie mai ampla a vizionarii datorita nivelurilor diferite de contrast aplicate. Rezolutia Ultra HD 4K de 3840×2160 pixeli reda imagini superbe de o claritate si cromatica iesite din comun.

 

Calitate UHD 4K

Samsung 55JU75002Depth Enhancer-ul automat al acestui Smart TV Samsung 55JU7500 imparte fiecare secventa in zone multiple si apoi optimizeaza automat contrastul fiecarei zone redand, in cele din urma, o imagine incredibil de detaliata si foarte naturala. Caracteristica PurColour permite televizorului sa redea nuantele anumitor culori intr-o maniera cat se poate de naturala pentru o calitate optima. Ca urmare, reproducerea calitatii culorilor pe acest ecran este mult imbunatatita. Segmentarea avansata permite nuantelor inchise sa fie cat mai intunecate iar celor calde sa fie cat mai luminoase.

Caracteristia Peak Illuminator mareste iluminarea zonelor luminoase ale ecranului lucrand pe
nuantele complementare, facand negrul mult mai intunecat decat inainte.
Este astfel atinsa o capacitate de redare a detaliilor mult mai buna, contururi intre nuantele intunecate si luminoase mult mai bine evidentiate si mareste efectul culorilor.Motorul UHD livreaza o experienta de neintrecut prin sublinierea detaliilor de pe orice transmisiune, film, competitie sportiva, sau joc si reduce interferentele pe cat de mult posibil, astfel incat imaginea redata sa fie foarte clara si cu o calitate veritabila Ultra HD.Peak Illuminator

Puternicul procesor Quad Core sustine rapiditate in navigare si multitasking pentru folosirea internetului, imparirea continutului, schimbarea intre transmisiuni si chiar mai multe. Cu ajutorul optiunii Multi Link sunetele generate de TV pot fi transmise printr-un sistem de boxe , o bara de sunet sau chiar un sistem wireless. Tehnologia Clear Motion Rate 1000 (MR) reda cu o claritate incredibila pana si cele mai rapide miscari ale imaginilor printr-o combinatie intre rata de reimprospatare marita, a vitezei de procesare a imaginilor precum si a tehnologiei superioare a luminilor.

 

Easy SharingSamsung 55JU75003

Transferati-va fotografiile, videoclipurile si site-urile web favorite cu ajutorul caracteristicii ConnectShare. Aceasta tehnologie va pemite sa schimbati rapid fotografii, video si muzica intre televizor si smartphone-ul sau tableta dumneavoastra. Intalnirile cu prietenii vor fi acum mult mai distractive deoarece si ei pot sa-si transmita, de pe propriile telefoane, imagini, muzica si videoclipuri pe ecranul Smart TV-ului.

Functia ConnectShare Movie va permite sa va bucurati de muzica , filme, imagini si multe altele prin simpla conectare la televizor a unui stick USB sau a oricarei alte forme de memorie externa. De asemenea, va permite sa transmiteti continutul televizorului pe smartphone sau tableta sau sa va folositi smartphone-ul ca telecomanda. Cu ajutorul Smart Hub puteti accesa mult mai rapid si usor fotografii , muzica sau clipuri video. In plus, televizorul dispune si de patru porturi HDMI , trei porturi USB si este compatibil la Dongle Ready (3G/LTE).

 

Concluzii

Cu o calitate exceptionala a imaginilor si un efect sonor foarte clar , acest Samsung UA55JU7500K curbat Smart TV de 55″ este varianta ideala pentru o experienta bogata si satisfacatoare. Designul sau atractiv se potriveste cu interiorul luxos si capteaza atentia tuturor celor ce va pasesc pragul.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email