Tefal Supergliss FV4492, fier de calcat interesant

Tefal Supergliss FV4492 este un fier de calcat care provine de la unul dintre cei mai mari producatori din domeniu, asa ca ar trebuie sa ne asteptam la un produs de calitate. Si acesta chiar este un astfel de aparat, poate ca nu unul care sa uimeasca pe cineva, dar cu siguranta un fier de calcat foarte solid, atat din punctul de vedere al constructiei, cat si din cel al calitatii. In plus, arata si destul de interesant pentru a putea sa convinga.

 

Vezi pretul actualizat!

 

Despre Tefal Supergliss FV4492

Daca vrei un fier de calcat bun, Tefal ar trebui sa fie una dintre firmele catre care iti poti indrepta atentia, iar Tefal Supergliss FV4492 este unul dintre modelele cele mai avantajoase la acest moment din punct de vedere al raportului calitate pret. Tehnologia lor este una patentata in Franta, chiar daca modelul este de fapt construit in China.Tefal Supergliss FV4492, fier de calcat interesant

Cum in ziua de astazi orice este facut acolo, asta nu ar trebuie sa mai mire pe nimeni. In plus, este si unul care arata destul de bine, avand o talpa mare, greutatea potrivita pentru un produs de calitate si o alegere a culorilor (alb cu violet, chiar si cu floricele) care il scoate in evidenta. Un lucru foarte important legat de Tefal Supergliss FV4492 pe care trebuie sa il intelegeti este ca acest fier de calcat nu este chinezesc, ci pur si simplu mana de lucru, adica cei care asambleaza fiecare modul in parte este din China. Similar, cei de la Nokia au avut o fabrica pe la Cluj daca imi aduc bine aminte. Nokia n-au fost niciodata telefoane romanesti sau telefoane „de calitate romaneasca”, pur si simplu au fost asamblate aici, caliatea ramanand cea germana.

 

Raport bun intre calitate si pret ?

Tefal Supergliss FV4492, fier de calcat interesantRevenind la Tefal Supergliss FV4492, si in general la fiare de calcat, nu doar designul ar trebui sa fie unul convingator si din acest punct de vedere Tefal Supergliss FV4492 chiar se achita echitabil de sarcini. In primul rand, talpa este una de tipul Ultragliss Diffusion, care ii permite sa imprastie destul de eficient jetul de abur care ajuta si la calcarea materialelor mai dificile in mod normal. Jetul de abur este de 120 g pe minut, in timp ce debitul acestuia ajunge la 35 g pe minut. Cand vine vorba despre abur, mai apare o problema pe care multi cumparatori o ridica, mai exact nivelul de incalzire. Fierul incalzeste atat apa cat si aburul destul de repede, nefiind necesar sa astepti prea mult timp pentru a-l putea folosi.

 

Exista si unele probleme

Din pacate, probleme nu foarte mari apar tot in legatura cu utilizarea aburului. Pe de-o parte rezervorul de 200 ml poate sa fie considerat un pic prea mic, iar talpa fierului Tefal Supergliss FV4492, chiar daca este una antipicurare, tot lasa cateva picaturi sa cada. Aceste probleme sunt frecvent intalnite insa in fericire, nu afecteaza cu nimic calitatea rezultatelor obtinute la calcat.

Pe de alta parte, modelul este unul anti-calcar, fiind echipat si cu o tija de curatare in cazul in care apar probleme, iar cablul de alimentare se afla printre cele mai mari pe care le-am vazut vreodata, doi metri fiind suficienti pentru a calca si la mare distanta de priza.

 

Pro Tefal Supergliss FV4492

  • Raport calitate pret decent
  • Aparat care arata bine
  • Utilizarea eficienta a aburului
  • Calca si pe verticala
  • Cablu de alimentare suficient de lung
  • Protectie anti-calcar

 

Contra Tefal Supergliss FV4492

  • Uneori picura, desi problema nu este una care sa incurce
  • Rezervorul pentru apa este micut

 

Concluzii

Tefal Supergliss FV4492 este un fier de calcat recomandat pentru cei care vor sa termine rapid de calcat, dar si sa obtina niste rezultate bune. Nu este un aparat atat de spectaculos pe cat ar vrea probabil unii cumparatori, dar isi face treaba foarte bine si asta ar trebui sa fie de ajuns.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email