Telefon mobil Tecmobile Titan 150

Chiar daca nu toate companiile ofera atentie acestui aspect, numele unui telefon trebuie ales si el cu grija astfel incat sa poata face o impresie buna inca dinainte de a fi folosit. O astfel de impresie reuseste sa faca telefonul mobil Tecmobile Titan 150.

 

Vezi pretul promotional!

 

Cu un nume cu adevarat rasunator, Tecmobile Titan 150 ne spune deja dinainte de a-l vedea faptul ca este un telefon in privinta caruia nu trebuie sa iti faci prea multe griji.

 

Tecmobile Titan 150, un telefon puternic ca un titan

Va mai amintiti filmele cu titani sau ati jucat vreodata jocuri video cu astfel de personaje? Ei bine va mai amintiti cat de greu erau de doborat titanii? Tecmobile Titan 150 se aseamana titanilor, fiind un telefon foarte puternic si rezistent. Acesta dispune de ceritifcatul IP67 care ne asigura durabilitatea si rezistenta la praf, socuri sau apa a acestui telefon. Pe scurt, Tecmobile Titan 150 este un telefon care va trece prin apa si prin foc pentru ca noi sa putem efectua oricand un apel. De asemenea bateria Li-ion de 1700 mAh ne ajuta si ea sa fim disponibili oricand.Telefon mobil Tecmobile Titan 150

Tecmobile Titan 150 se aseamana putin si cu telefonul mobil EVOLVEO StrongPhone ACCU deoarece ambele telefoane pot fi folosite pentru a intra pe internet prin GPRS. Totusi Tecmobile Titan 150 are o camera foto mai buna cu un senzor de 1.3 MP, spre deosebire de cea VGA a telefonului StrongPhone Accu.

De asemenea o alta caracteristica pe care nu o intalnim la telefonul mentionat anterior este tehnologia dual sim, tehnologie foarte utila atunci cand folosim doua cartele SIM si nu dorim sa purtam mereu cu noi cate doua telefoane.

Spatiul de stocare al telefonului poate fi sporit pana la 32GB, desigur numai folosind un card microSD.

 

Pret si concluzii finale

Tecmobile T100 nu are un pret la fel de impunator precum au unele telefoane mobile, in ciuda faptului ca este un telefon foarte bine construit. Acesta costa doar 299 de lei, un pret chiar foarte bun.

 


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email