Tastatura pentru tableta Samsung Galaxy Tab 3

Cu totii stim cat de utila este o tableta, in detrimentul unui notebook sau a unui desktop pc, insa daca ne cumparam un Samsung Galaxy Tab 3 ar fi indicat sa il folosim in cat mai multe imprejurari. Nu cred ca ar fi cazul sa avem in permanenta dupa noi o tableta, la birou un un notebook iar acasa un desktop pc, in primul rand pentru ca ar fi foarte costisitor. Cu doar cateva sute de ron putem optimiza procesul incat sa avem un produs 3 in 1.

Orice tableta se poate folosi cu tastatura, fie ea wireless, bluetooth sau pe usb, si aceasta ne poate transforma tableta intr-un adevarat laptop. Este mult mai usor sa lucrezi pe o tableta cu tastatura atunci cand esti la birou, dupa parerea mea, decat sa stai cu ea in brate. Este mult mai usor sa scrii, sa lucrezi cu fisiere si cu linii de text, este mult mai usor sa conversezi pe chat sau de ce sa nu tinem cont cat de util ne este un touchpad (adica mouse-ul pe care il stim de la laptop).

Tastaturile pentru Samsung Galaxy Tab 3 sunt disponibile in doua variante:

 

1. Cele cu husa cele care vin fizate pe o husa din material textil si sunt confectionate din plastic. Atunci cand pliati tastatura peste tableta, tot ansamblul se vede ca si cum ar fi un laptop intr-o husa.
husa cu tastatura

 

 

 

2. Tastaturile simple care au un sistem de fixare al tabletei si o transforma pe aceasta intr-un adevarat laptop. Se poate inchide, se poate rasuci la 360 de grade si de obicei este realizata din aluminiu sau plastic, avand un design atractiv.
tastatura fara husa


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email