Generator electric Stern GY950A

Generatorul de curent electric Stern GY950A este o bijuterie tehnologica pentru orice casa, deoarece reuseste sa aduca energie electrica si lumina, chiar si atunci cand furnizorii de curent au probleme in acest sens.

Spre deosebire de alte generatoare de curent, Stern GY950A este foarte usor, avand 17 kg. Astfel, poate sa fie purtat cu usurinta peste tot pe unde este nevoie de el si poate sa fie pozitionat oriunde.

Este adevarat, puterea sa nu este una uriasa, cea maxima atingand 750 W si cea continua 650W, insa de multe ori nici nu ai nevoie de o putere atat de mare, ci doar de un generator care sa iti permita utilizarea consumatorilor principali.

Stern GY950A dispune de un motor in 2 timpi si de un cilindru care este racit cu aer si de asemenea, este echipat cu un demaror usor de manerat. Daca vrei un generator electric ceva mai puternic si cu motor in 4 timpi vezi articolul in care va vorbim despre modelul Einhell BT-PG 2000/2.

 

Pareri pro si contra despre Generatorul de curent electric Stern GY950A.

 

Ce alte detalii prezinta Stern GY950A?

Achizitionand Stern GY950A te vei putea bucura de un generator silentios. Acesta are un nivel de zgomot de doar 90 de decibeli, ceea ce inseamna ca aproape ca nici nu il vei auzi. Daca il vei auzi, zgomotul produs de el poate sa fie ignorat cu usurinta, asta spun cei care il recomanda pe internet.

Alimentarea generatorlui se face pe benzina si in ciuda pretului de la pompa, vei descoperi ca nu esti nevoit sa cheltuiesti foarte multi bani.

Generatorul Stern GY950A consuma doar 0.6 litri de benzina pentru o ora de functionare si poate sa functioneze fara oprire aproape 7 ore, in conditiile in care rezervorul are o capacitate de 4 litri.

Nu este cel mai mare generator sau cel mai puternic (daca doresti asa ceva, atunci alege Senci SC-6000E), insa pentru o utilizare casnica, este varianta perfecta. Este usor de manerat, poate fi folosit pe termen lung, este ieftin si consuma putin.

Practic, este un generator care reprezinta o rezerva excelenta de energie electrica, suficienta pentru o urgenta sau chiar pentru o petrecere la munte. Profita chiar acum de un pret promotional si vei economisi o suma frumusica de bani (oferta limitata).


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email