Televizor Star-Light 46DM8000

Star-Light 46DM8000 reprezinta o optiune extrem de accesibila si foarte buna din punct de vedere al caracteristicilor acestuia, lucru evidentiat inca din titlul acestui review.

Imi place ca in Romania a aparut acest brand, care livreaza televizoare la cel mai mic pret, dar la cea mai inalta calitate, deoarece in ultima perioada marile brand-uri dominau piata si isi puteau comercializa produsele la preturi nu foarte accesibile.

Noul Star-Light 46DM8000 este un model lansat in anul 2015 si vine cu un ecran care are diagonala de 117 cm, rezolutie FullHD, o luminozitate de 300 cd/mp si un timp de raspuns de 6.5 ms. Toate acestea vin la un super pret, televizorul fiind disponibil in cadrul unei oferte foarte atragatoare de TV-uri de calitate.

Cea mai buna calitate la cel mai mic pret!

Dupa cum observati, timpul de raspuns este destul de mic, acest lucru facandu-l perfect chiar si pentru cei pasionati de jocurile video, deoarece reuseste sa livreze perfomante excelente cand conectam consola de gaming. Un alt model capabil de astfel de performante este televizorul Philips 40PFS6909, pe care vi-l recomandam.

Calitatea imaginilor pe care Star-Light 46DM8000 este capabil sa le redea sunt multumitoare, contrastul fiind unul bun (cel nativ are valoarea de 3000:1), iar luminozitatea destul de puternica.

Ceea ce am apreciat cel mai mult la modelul acesta a fost unghiul larg de vizibilitate (178/178 grade), precum si modul in care reuseste sa se descurce cu imaignile redate foarte rapid.

Asa cum puteti vedea si in imaginea de prezentare, a fost creat special pentru a oferi printre cele mai bune experiente la cel mai mic pret in ceea ce priveste scenele cu redare rapida (precum cele specifice competitiilor sportive – Formula 1, hochei, fotbal si asa mai departe).

In privinta conectorilor Star-Light 46DM8000 sta la fel de bine oferind toate optiunile de baza, necesare pentru o experienta de calitate. Avem asadar la dispoztie o intrare PC (D-sub 15 pini), o intrare USB 2.0 si trei intrari HDMI, precum si o intrare Scart. Tunerul digital DVB-T/C si slotul CI+ sunt si ele prezente.

Concluzii

Star-Light 46DM8000 este exact acel model de televizor de care era nevoie pe o piata dominata de marii producatori, reusind sa aduca un aer proaspat si de calitate fara a ne goli buzunarele. Il recomandam tuturor care isi dorec un televizor de cea mai buna calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email