Televizor Star-Light 32DM1000

Despre brand-ul Star-Light v-am mai vorbit pe site-ul nostru, si tin minte ca v-am spus atunci ca acestia ofera televizoare la un pret foarte bun raportat la specificatiile acestora.

 

Vezi detaliile actualizate aici!

 

Imi mentin si acum parerea pe care am avut-o atunci despre modelul Star-Light 46DM8000, in special datorita faptului ca am in fata mea modelul Star-Light 32DM1000, un televizor LED lansat in acest an.

Star-Light 32DM1000 a fost creat special pentru publicul care nu detine un buget foarte mare, astfel incat si acesta sa poata avea acces la un televizor suficient de performant pentru a putea oferi experiente de calitate.

Acest model vine cu un ecran de 80 cm, destul de generos la acest pret, si o rezolutie maxima a imaginii de 1366 x 768 pixeli, luminozitate de 250 cd/mp si un timp de raspuns de doar 6.5 ms. Pana in acest moment pot spune ca pe hartie arata excelent, iar daca mai adaugam si contrastul nativ de 3000:1, atunci intr-adevar suntem in fata unui raport calitate-pret incredibil.Televizor Star-Light 32DM1000

Star-Light 32DM1000 ofera si pe partea de sunet caracteristici destul de interesante, asemanatoare cu cele din dotarea celorlalte televizoare led din oferta magazinelor romanesti.

Cel mai important este faptul ca vine cu doua difuzoare care ofera o putere de 10W. Acest lucru mi se pare incredibil, deoarece am intalnit televizoare si de 2 ori mai scumpe ca Star-Light 32DM1000 care nu sareau de 5 W in privinta puterii difuzoarelor din dotare.

Un alt lucru de apreciat la Star-Light 32DM1000 este reprezentat de intrarea PC (D-sub 15 pini) care permite sa transformam televizorul intr-un monitor imens, astfel incat sa putem fi mult mai productiv atunci cand muncim sau pentru a viziona fara nici cea mai mica problema intreg continutul multimedia stocat pe acesta.

Star-Light 32DM1000 m-a multumit pe deplin si prin faptul ca are in dotare trei porturi HDMI, precum si nelipsitul tuner digital DVB-T/C, slot CI+ si player-ul multimedia. In cadrul unei oferte unde dispuneti de un discount important, puteti sa va bucurati la maxim de acest televizor de calitate.

 

Concluzii

Star-Light 32DM1000 isi merita fiecare banut – nu ca ar fi foarte multi – iar raportul calitate-pret cu care acesta vine este unul incredibil. Recomand!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email