Generator electric STANLEY SG4200

STANLEY SG4200 este un generator de curent electric care functioneaza pe benzina si care iti poate oferi energie in momentele in care reteaua de energie nu te ajuta. Este elegant, este foarte ergonomic si poate sa fie transportat cu usurinta dintr-o parte in alta. Culoarea sa galbena este perfecta pentru a-l pozitiona aproape oriunde in spatiu.

In primul rand, putem sa amintim de faptul ca STANLEY SG4200 este un generator monofazat portabil, care este actionat de un motor foarte puternic, ce functioneaza cu benzina. Pornirea motorului se face manual, cu ajutorul sforii, asadar, poate fi utilizat fara probleme in exteriorul oricarei cladiri.

Daca ai o casa la tara care nu are curent electric sau daca pur si simplu ai nevoie de curent intr-un loc unde nu exista asa ceva, acest generator este ideal.

 

Vezi aici ultimele detalii cu privire la pretul generatorului.

 

Care sunt specificatiile generatorului?

Motorul lui STANLEY SG4200 este in 4 timpi si are o putere continua de 4 W, ceea ce asigura o energie de buna calitate, pe termen lung. Vei putea sa il alimentezi cu 25 de litri de benzina si te poti bucura de nu mai putin de 8 ore de functionare continua, in conditiile in care consumul mediu este de 3.13 litri/ora.

Ceea ce este foarte atractiv la acest generator este faptul ca dispune de accesorii destinate transportului, cum ar fi rotile si manerul de transport. Acest lucru il face foarte usor de mutat dintr-o parte in alta, chiar daca greutatea sa este una consistenta, de 78 de kg.

Un alt model interesant pe care vi-l recomand este generatorul electric Senci SC-4000. Despre acesta, dar si legat de multe alte modele, puteti gasi o multime de informatii accesand intregul continut al site-ului nostru. STANLEY SG4200 este un generator sigur, dispunand de mai multe tipuri de protectie, cum ar fi protectia la nivel scazut de ulei.

Fara sa aiba un pret exorbitant, construit cu grija si foarte eficient in ceea ce face, generatorul produs de cei de la Stanley este o alegere foarte buna. Este puternic, robust, se care foarte usor si are un consum de combustibil minim avand in vedere tot ceea ce ofera!

Toate aceste facilitati vin la un pret promotional excelent, asa ca trebuie sa te grabesti, oferta fiind una limitata.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email