Ceas Sony Smartwatch 2

Stim deja faptul ca cei de la Sony se mandresc cu niste telefoane mobile de top, insa un lucru mai putin stiut despre aceasta companie este acela ca se descurca foarte bine si pe piata ceasurilor inteligente. Acest lucru este dovedit chiar si de catre ceasul Sony Smartwatch 2.

Cu un design placut si minimalist si o parte tehnica foarte stabila, Sony Smartwatch 2 a cucerit deja un numar mare de tineri pasionati de astfel de gadgeturi.

 

Sony Smartwatch 2, clasic dar performant

Cei de la Sony au descris Smartwatch 2 ca fiind un telefon care se potriveste oricarui tip de utilizator. De exemplu pentru cei care vorbesc mult la telefon a fost conceputa functia care permite efectuarea si primirea de apeluri dar si cea de verificare rapida a apelurilor iar daca sunteti o persoana care iubeste sportul atunci puteti iesi cu acest ceas la alergat chiar daca ploua. De asemenea daca sunteti genul de persoana pentru care social media inseamna totul, puteti folosi acest ceas pentru a intra pe Facebook, Twitter precum si pentru a verifica mailul. 

 

Aici poti vedea pretul reactualizat al Ceasului Sony Smartwatch 2.

 

Ceas Sony Smartwatch 2

Totodata, un alt lucru care ne-a placut foarte mult la Sony Smartwatch 2 este faptul ca se poate conecta foarte usor la un smartphone care dispune de tehnologia NFC. Totul se face in cateva secundere printr-o simpla atingere. Nimic mai mult.

Spre deosebire de smarwatch-ul Motorola Moto 360, Sony Smartwatch 2 este compatibil cu mai multe telefoane mobile deoarece nu trebuie decat sa aiba o versiune de Android mai mare de 4.0, in comparatie cu Android 4.3 care este minimul pentru modelul mentionat anterior.

 

Pret si alte detalii

Daca nu va atrage modelul din poza de mai sus cu bratara din metal, trebuie sa stiti ca exista mai multe variante de produse cu bratari diferite si credem ca veti gasi macar una pe gustul vostru. In ceea ce priveste pretul acestui ceas inteligent, Sony Smartwatch 2 costa 600 de lei, un pret pe care noi il consideram corect.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email