Televizor Sony 79X9005

Sony 79X9005 este un televizor Smart 3D Ultra HD 4k nou, de la producatorii cu acelasi nume, ce reuseste sa-si impresioneze cumparatorii datorita tehnologiei sale inovatoare ce o sa te tine lipit de ecran timp de ore in sir.

 

Afla aici ce este nou!

 

Acest televizor are o diagonala generoasa de 200 cm, ce permite un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160. Toate aceste tehnologii de calitate sunt garantia ca vei avea parte de imagini de o claritate incredibila.

Toate acestea o sa va iti permita sa descoperi o lume a detaliilor, creata de un procesor puternic ce foloseste o baza de date pentru a compara si analiza scenele de pe ecran, cu scopul de a imbunatatii automat culorile, contrastul si textura acestora. Este pana la urma un model creat de aceeasi companie care a adus pe piata si modelul Sony 55X9005C.

 

Ofera o experienta completa!Televizor Sony 79X9005

La acestea se mai adauga o serie de caracteristici create special pentru a iti permite sa te bucuri de o experienta de vizionare completa, printre acestea enumerandu-se SimulView, Afisaj triluminos, 4K X-Reality PRO, Detectarea fetei, Motionflow XR 800 Hz, Advanced Contrast Enhancer (ACE), Deep Color, Reducere inteligenta a zgomotului MPEG, 24p True Cinema si altele.

Sony 79X9005 vine echipat cu o serie de caracteristici speciale precum EPG, BRAVIA Sync, Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului, Wi-Fi Direct, One-Flick entertainment, Browser Web, Skype™ integrat, Sony Entertainment Network, TV Side View si DLNA. De precizat faptul ca datorita acestora, acesta nu poate fi considerat deloc un televizor ieftin, venind cu dotari de top.

 

Sony 79X9005 ofera conectivitate completa!

Conectarea la retea se face prin Wi-fi integrat si RJ-45, printre conectori disponibili fiind Slot CI+, SCART si HDMI. Sony 79X9005 vine de asemenea echipat cu 3x intrari USB 2.0, 1x intrare video composite, 1x intrare component, 1x intrare SCART si 4x porturi HDMI.

Dupa cum am spus si mai sus, daca doriti ceva mai accesibil la pret, cel mai bine este sa va indreptati atentia spre un alt model, ca de exemplu televizorul Toshiba 40L5435, care vine insa si cu anumite limitari.

Sistemul audio este unul pe masura si anume Nicam/A2 Stereo, cu o iesire sunet de 65W. Experienta audio este imbunatatita de caracteristici precum S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Digital Pulse, toate acestea fiind la dispozitia utilizatorului, ce le poate accesa cu usurinta, pentru a isi optimiza si personaliza timpul petrecut in fata televizorului.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email