Televizor Sony 75X9405C

Ce avem aici este o minunatie de la Sony, un televizor Smart Android 3D 4K Ultra HD ce a luat piata cu furori si a facut competia sa isi revizueasca strategia pentru viitor.

 

Pret bomba!

 

Acesta face parte din acea categorie de televizoare dedicata modelelor care ofera o acustica extraordinara, alaturi de Sony 79X9005, venind cu un pret pe masura performantelor sale..

Sony 75X9405C este un televizor cu diagonala impresionanta de 189cm, aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160, ce se foloseste la maxim de aplicatiile specifice acestuia, precum X-Reality PRO, 4K X-Reality PRO, Detectarea fetei, Motionflow XR 1200 Hz, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema.

 

Sistemul audio de pe Sony 75X9405C este excelent!Televizor Sony 75X9405C

Sistemul de sunet incorporat este NICAM/A2, cu o iesire audio de 100W, putine televizoare putand sa il egaleze pe Sony 75X9405C din acest punct de vedere. Sunetul poate sa fie reglat si adapta la nevoile personale cu usurinta datorita elementelor specifice acestui sistem, ca si Clear Phase Speaker, S-Master, S-Force Front Surround 3D, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus si Dolby Digital.

Rezolutia 4K redata de acest televizor 3D Smart poate fi definita ca forta suprema a acestui sistem, perfectiunea absoluta a imaginilor fiind completata de un sunet puternic si bogat.

Sony 75X9405C vine din start echipat cu o serie de caracteristici speciale, care il fac un produs de calitate, precum BRAVIA Sync, Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului, WiFi Direct, Aplicatii, TV Side View si Browser Web.

 

Performante de top, la un pret pe masura!

Acesta reuseste sa se conecteze la retea prin Wi-fi integrat si RJ-45, avand la dispozitie si conectori precum HDMI, RF In, SCART si Slot CI+. Pe langa acestea Sony 75X9405C are de asemeanea si 3x intrari USB 2.0, 2x intrari video composite, 1x intrare SCART si 4 porturi HDMI.

Dupa cum am spus si mai sus, pretul este unul pe masura, asadar in conditiile in care iti doresti ceva mai accesibil trebuie sa te reorientezi spre Toshiba 40L5435, despre care v-am vorbit in urma cu cateva zile.

Indiferent de ziua pe care ai avut-o, la sfarsitul acesteia Sony 75X9405C o sa astepte sa te delecteze cu imaginiile sale de o claritate perfecta, compuse din palete largi de culori bogate, contrasturi puternice si detalii naucitoare ce o sa iti lase o impresie placuta, pe care nu o sa o uiti in curand.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email