Televizor Sony 65W859C

In acest review am de gand sa iti prezint un televizor Smart Android 3D Full HD de la Sony, ce a fost scos pe piata cu scopul specific de a ii face pe iubitorii de filme fericiti, fara ca acestia sa fie nevoiti sa treaca peste limitele bugetului, Sony 65W859C venind la un pret excelent pentru ce este capabil sa faca.

 

Pret excelent!

 

Desigur, nu se ridica la nivelul lui Sony 75X9405C in ceea ce privesc performantele vizuale si acustice, insa si pretul este de cateva ori mai mic, astfel incat sa avem parte de ceva mai accesibil.

Dupa cum v-am obisnuit deja in cadrul review-urilor noastre, ne exprimam parerea intr-un mod cat mai simplu si usor de inteles, astfel incat chiar si persoanele care nu detin foarte multe cunostinte tehnice sa le inteleaga pe deplin.

 

Sony 65W859C ofera un raport calitate-pret excelent!Televizor Sony 65W859C

Cu un aspect al imaginii de 16:9, o rezolutie de 1920 x 1080 si o diagonala de 164cm, Sony 65W859C se foloseste din plin de spatiul de redare a imaginii si de elementele tehnologice specifice acestuia, precum X-Reality PRO, Motionflow XR 1000, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema, cu un unghi de vizionalizare de pana la 178 grade.

Sistemul audio folosit in completarea experientei audio-vizuale este NICAM/A2, cu o iesire sunet de 2 x 10 W si o serie de elemente specifice acestuia, ca si Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Digital Pulse.

Trebuie mentionate de asemenea si cel putin cateva dintre caracteristicile speciale ce vin cu acest televizor, precum EPG, BRAVIA Sync, Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului, WiFi Direct, Aplicatii, Browser Web, MHL 2.0, Bluetooth si Home Network. Un alt model destul de accesibil pe care noi vi-l recomandam, care vine cu specificatii destul de asemanatoare, este Toshiba 40L5435.

 

Iti petreci timpul in cel mai placut mod posibil!

Fie ca iti doresti sa petreci timpul liber singur sau cu prietenii vizionand un film bun, un meci sau o emisiune interesanta, sa te folosesti de aplicatiile incluse, sau pur si simplu sa te bucuri de sistemul 3D incorporat, Sony 65W859C nu o sa dezamageasca din nici un punct devedere.

Accesul la internet prin intermediul conexiunii incorporate Wi-fi iti ofera acces la informatii legate orice forma de divertisment sau difuzarea acestora, incluzand data, ora si canalul pe care o sa poata sa fie vizionate. Nu numai atat, navigarea pe internet se face printr-un browser usor de accesat si de modificat dupa gusturile personale, totul pentru o eficienta cat mai mare in ceea ce priveste divertismentul de acasa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email