Televizor Sony 55X9005C

Cei de la Sony dau lovitura din nou cu inca unul din televizoarele acestora, in cazul de fata fiind vorba de un televizor Smart Android 3D 4K Ultra HD.

 

Pret promotional!

 

Sony 55X9005C este un televizor ce vine la un pret destul de realist pentru categoria in care se afla si specificatiile pe care le are, acesta fiind o ruda mai indepartata al lui Sony 65W859C.

Cu o diagonala de 139 cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160, Sony 55X9005C este renumit pentru capacitatea procesorului sau si metoda inovatoare folosita de producatorii sai pentru a se utiliza pe deplin de toate resursele acestuia, incluzand si 4K X-Reality PRO, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema, permitand un unghi de vizionalizare de pana la 178 grade.

 

Sony 55X9005C iti ofera tot ce ai nevoie!Televizor Sony 55X9005C

Sistemul audio folosit sa completeze experienta audio-vizuala este NICAM/A2 cu o iesire sunet de 4 x 7.5 W, sistem ce se foloseste de elemente precum Clear Phase Speaker, S-Force Front Surround 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Digital Pulse pentru redarea unui sunet bogat, plin si neintrerupt. La fel ca in cazul Sony 75X9405C

Printre caracteristicile speciale ale acestui televizor se enumara EPG, BRAVIA Sync, Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului, WiFi Direct, TV Side View si Aplicatii, iar accesoriile incluse cu acesta sunt telecomanda, telecomanda One-Flick si Touchpad.

 

Este un Smart TV la o super oferta!

Conexiunea la retea se face prin Wi-fi integrat si RJ-45, iar printre conectori se enumera HDMI, RF In, SCART, si Slot CI+. Trebuie sa mentionam ca acest televizor beneficiaza de asemenea si de 3 x intrari USB 2.0, 2 x intrari video composite, 1 x intrare SCART si 4 porturi HDMI. Ofera asadar o larga varietate in ceea ce priveste conectivitatea, fiind un model Smart TV excelent, care intr-adevar merita.

Sony 55X9005C este un televizor ce merita sa se afle in locuinta tuturor iubitorilor de filme ce doresc sa le savureze pe acestea la o calitate excelenta, accesul la internet oferind de asemenea si posibilitate de a face browsing pe web, fie cu scopul de a obtine informatii despre filmele respective sau pentru orice alt scop.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email