Televizor Sony 55X9005A

In acest review am de gand sa va prezint un alt Smart TV, 3D, 4K Ultra HD care a atras o gramada de priviri din momentul in care cei de la Sony l-au scos pe piata, fiind vorba desigur despre Sony 55X9005A.

Acest televizor reuseste sa impresioneze prin imaginile deosebit de clare pe care este capabil sa le creeze pe ecranul cu diagonala de 139 cm. La o rezolutie de 3840 x 2160 si un aspect al imaginii de 16:9, Sony 55X9005A iti permite sa te bucuri de detalii magnifice, palete de culori bogate si contrasturi mai puternice decat oricand, toate fiind folosite pentru a crea o imagine cat mai reala. In plus, ofera si functii Smart pe langa!

Putem spune ca Sony 55X9005A reprezinta produsul perfect pentru tine daca vrei sa ai parte de cea mai buna calitate.

Sony 55X9005A, asa cum trebuie sa fie un televizor 4K Ultra HD

Folosindu-se de tehnologii precum 4K X-Reality Pro, Advanced Contrast Enhancer (Ace) si 24p True Cinema, acest televizor este asemanator cu Sony 50W808C, in sensul ca se foloseste pe deplin de de tehnologia cu care a fost creat, meritandu-si locul in categoria 4K Ultra HD.

Sistemul audio folosit de acesta este unul mai performant decat cel al predecesorului sau, fiind vorba de sistemul NICAM/A2, cu o putere de 4 x 20 W. Ce il face mai performant nu este numai puterea sporita, ci si aplicatiile folosite de acest sistem, precum Clear Phase Speaker, S-Force Front Surround 3D, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus siDolby Digital Pulse.

O experienta audio-vizuala de neuitat

Pentru toti cei care iubesc sa vada un film la o calitate superioara sau si mai bine, sa se simta ca si cum sunt chiar acolo, in mijlocul actiunii, sistemul 3D folosit de Sony 55X9005A o sa te faca sa savurezi fiecare film pe care il vizionezi intr-un mod personalizat pentru tine (la fel ca in cazul lui Sony 55X9305C).

Sistemul 3D este la fel de usor de folosit ca si browserul prin care poti naviga pe internet, ambele fiind gandite astfel incat chiar si un utilizator ce abia acum este initiat in ceea ce priveste capacitatile unui Smart TV le poate deslusi usor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email