Televizor Sony 55X9005

In acest review am de gand sa va prezint un televizor Smart 3D 4K Ultra HD, scos pe piata de cei de la Sony si capabil garantat sa te faca sa iti doresti sa il ai in propria locuinta din momentul in care o sa-l vezi.

Cu un aspect elegant si o forma moderna, Sony 55X9005 o sa aduca un element de stil casei tale, diagonala sa de 139 cm necesitand un pic de spatiu, care insa este bine folosit prin montarea acestei minunatii de televizor Smart de calitate.

Acesta este capabil, la fel ca si Sony 79X9005, sa ofere experiente de utilizare si performante vizuale/acustice de top, perfecte pentru a avea parte de o experienta cinematografica de top.

 

Detalii actualizate doar aici!

 

Sony 55X9005 ofera un plus de calitate imaginii! eMAG iti ofera acest televizor la un pret bun

Sony 55X9005 foloseste un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 3840 x 2160, folosindu-se din plin de tehnologia de generatie noua pentru redarea imaginilor, proces in care sunt incluse si Local Dimming, Clear Mode, Impulse Mode, Intelligent Picture Optimizer, SimulView, Auto Wide, 4K X-Reality PRO, Motionflow XR 800, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer si multe altele.

La fel ca si in cazul altor produse comercializate de cei de la Sony, acest televizor ofera un raport calitate-pret foarte bun, chiar daca pentru multi suma de bani care trebuie sa fie scoasa din buzunar poate parea foarte mare.

 

O sa ai parte de un sunet perfect!

Sistemul audio folosit este Nicam/A2 Stereo, cu o iesire sunet impresionanta de 65W, claritatea si calitatea sunetului fiind garantata de caracteristici precum Clear Phase Speaker, Signal-to-Sound Architecture, Magnetic Fluid Speaker, Dolby Digital, PCM, S-Master, S-Force Front Surround, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, Advanced Auto Volume, Auto Mute (on no signal) si 5.1 Channel Audio Out.

O sa ai garantat parte de unele dintre cele mai puternice experiente acustice posibile in acest moment, la fel ca in cazul lui Sony 75X9405C.

Daca iti doresti sa te astepte acasa un televizor performant, ce o sa te faca sa iti redefinesti standardele de vizionare a programelor TV preferate, atunci Sony 55X9005 este televizorul perfect pentru tine.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email