Televizor Sony 55X8509C

Un alt produs ce vine de la baietii de la Sony, acest Smart TV 3D , 4K Ultra HD reuseste sa puna competitia pe ganduri, Sony 55X8509C fiind nu numai capabil sa tina pasul cu orice televizor scos pe piata in ultimul an, ci si sa ridice standardul de calitate la care acestea sunt tinute.

 

Super pret!

 

Sony 55X8509C este un televizor cu un ecran ce are diagonala de 139 cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie impresionanta de pana la 3840 x 2160. Pana aici totul suna excelent in cazul acestui produs de excelenta calitate, nu-i asa?

La toate acestea se aduaga tehnologia avansata pe care acest televizor o foloseste, precum 4K X-Reality Pro, afisaj triluminos, Motionflow XR 100 si Advancest Contrast Enhancer, reusind astfel sa duca la un nou nivel calitatea imaginii pe care o poate afisa un televizor.

 

Sony 55X8509C iese in evidenta prin calitatea oferita!

Acest televizor nu ramane in urma nici la categoria sunet, folosind un sistem audio NICAM/A2 cu o putere de 2 x 10W. Elementele specifice ale acestui sistem, ca Clear Phase Speaker, S-Master si Dolby Digital permit nu numai crearea unui sunet clar si neintrerupt, ci si unul care poate sa fie optimizat si modificat dupe cerintele si nevoile tale personal (un alt exemplu aici este Samsung 65JS9000).

La fel ca si Sony 50W808C, Sony 55X8509C se foloseste de calitatea combinata atat a sunetului, cat si a imaginii, pentru a crea o experienta de vizionalizare cat mai placuta pentru tine.

 

Un televizor de care te poti mandrii!

Fie ca vrei sa te bucuri de imaginile cristaline si tehnologiile care le creaza, de sistemul 3D perfect care te aduce direct in mijlocul actiunii sau de accesul la internet prin intermediul sistemului Wi-Fi incorporat, Sony 55X8509C ti le pune la dispozitie pe toate.

Cu un design elegant si modern, Sony 55X8509C aduce un element de clasa oricarei incaperi in care este amplasat, ecranul subtire inramat frumos fiind gandit astfel incat sa infrumuseteze, dar sa nu distraga atentia de la ce vizionalizezi.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email