Televizor Sony 50W808C

Continuam lista de televizoare 3D cu un televizor de la Sony, care a reusit sa faca furori pe piata cu calitatea pe care o ofera, caracterisiticile speciale ale acestuia si pretul la care vine.

Televizorul in cauza este Sony 50W808C, un adevarat Smart TV Full HD ce se foloseste din plin de tehnologia cu care a fost creat si avantajele aduse de aceasta.

In destul de multe privinte putem spune ca se aseamana cu alte modele din gama Sony, iar aici imi vine in acest moment in minte televizorul Sony 55X8509C, al carui review vi l-am prezentat chiar astazi.

 

Vezi ce parere au cumparatorii despre acest televizor!

 

Sony 50W808C, un televizor al carui scop este sa impresioneze. Si reuseste!

Cu un ecran ce are o diagonala de 126 cm, Sony 50W808C se foloseste de o serie de tehnologii, precum X-Reality Pro, Motionflow XR 1000, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema, toate acestea fiind utilizate pentru a crea o imagine cat mai placuta, la o calitate cat mai ridicata.

Calitatea imaginii este egalata doar de cea a sunetului, acest televizor folosind sistemul audio NICAM/A2, acesta avand la randul sau o serie de caracteristici speciale.precum Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dobly Digital Plus si Dolby Digital Pulse. Totul la un pret perfect, putem spune!

 

Un televizor care o sa iti capteze atentia ore in sir

Sistemul 3D folosit de Sony 50W808C este asemanator cu cel al lui Sony 55X8509C, in sensul ca se foloseste pe deplin de tehnologia folosita de acest televizor, reusind sa creeze imagini de neuitat, pline de detalii patrunzatoare, culori bogate ce fac parte din palete largi si contrasturi puternice, astfel incat dupa ce o sa folosesti acest sistem o singura data, o sa iti redefinesti standardul de calitate in materie de vizionare a filmelor.

Ca si orice Smart TV, Sony 50W808C vine incorporat cu un sistem Wi-Fi, ce iti permite sa ai acces la internet chiar de pe televizor. Browserul usor de folosit si multitudinea de aplicatii doar aduaga la experienta placuta de a folosi acest sistem, fie ca scopul tau este sa cauti un review despre un film sau pur si simplu sa vizionalizezi un videoclip.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email