Televizor Sony 50W755C

Sony 50W755C reprezinta exact acel tip de televizor pe care multi si-l doresc nu doar datorita design-ului foarte atragator al sau, ci mai ales pentru performantele sale de top.

 

Afla parerile cumparatorilor!

 

Noul televizor al celor de la Sony (coleg de generatie cu Sony 43W755C) vine cu tehnologii foarte moderne si pe care le consider a fi esentiale pentru ori model, indiferent de categoria de pret din care face parte.

In plus, pot spune ca am fost mai mult decat surprins cand l-am scos din cutie si l-am luat in brate pentru a-l monta de perete si am observat calitate materialelor din care este fabricat, ceea ce inseamna ca avem in fata un produs durabil, de care sa ne putem bucura mult timp de acum inainte.

 

Sony 50W755C face parte dintr-o generatie de succes

Acest televizor este lansat in acest an, fiind o ruda destul de apropiata de Sony 43W756C, despre care am avut numai cuvinte de lauta.

Primul lucru pe care il veti putea observa la noul televizor Sony 50W755C este faptul ca vine la un pret foarte bun daca stam se ne gandim la faptul ca este un model Smart Android al anului 2015, dotat cu caracteristici foarte interesante si utile pentru majoritatea dintre noi.

 

Ofera imagini si un sunet de calitate

Sony 50W755C este echipat cu un ecran care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli si care are o diagonala de 126 de centimetri, iar sistemul audio al acestuia este unul NICAM/A2, despre care v-am mai vorbit in nenumarate randuri, in special atunci cand era vorba de un televizor Sony.

Consideram ca in acest moment Sony 50W755C reprezinta o solutie excelenta pentru toti cei care doresc sa se poata bucura de un sunet puternic si clar, de cea mai inalta calitate, precum si de imagini High Definition pline de detalii si culori.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email