Televizor Sony 49X8309C

Televizoarele 4K Ultra HD au devenit destul de cautate in ultima perioada chiar si in Romania, semn ca acest segment este pregatit de o expansiune care, in cativa ani, va scoate din scena televizoarele Full HD, care reprezinta actualul standard.

 

Vezi oferta zilei!

 

Astazi aducem in atentia voastra review-ul lui Sony 49X8309C, iar lucru care m-a atras cele mai mult la acesta este discount-ul impresionant aplicat in cadrul celor de la eMAG. De precizat faptul ca oferta este una limitata, fiind asadar posibil ca, daca nu va grabiti, sa o ratati.

Sony 49X8309C este acel gen de televizor care iti va capta atentia inca din primul minut, acesta venind nu doar cu performante de top ci si cu un design extrem de bine proportionat, cu linii elegante si bine conturate, astfel incat sa fie atractia principala a casei tale, lucru valabil si pentru fratele sau mai mic, modelul Sony 43X8309C.

 

Este un televizor premiant in ceea ce priveste performantele! Intra pe eMAG pentru detaliiTelevizor Sony 49X8309C

Cel mai important aspect in ceea ce il priveste pe Sony 49X8309C este rezolutia Ultra HD 4K a imaginii, care poate afisa imagini de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce inseamna ca nivelul detaliilor este de 4 ori mai mare decat in cazul unui televizor obisnuit, cum este de exemplu LG 47LB5700, care vine cu o rezolutie Full HD.

Despre Sony 49X8309C nu putem spune ca este deloc un model ieftin, insa aici punctez din nou discount-ul aplicat acestuia, care il face mult mai atragator decat pretul practicat in mod obisnuit de marile magazine din Romania.

 

Sony 49X8309C este o alegere desteapta!

Toate cele expuse mai sus, impreuna cu diagonala de 123 cm a ecranului, fac din Sony 49X8309C o alegere foarte desteapta, imposibil de regretat mai putin datorita performantelor acesruia, atat acustice, cat mai ales vizuale.

Dupa parerea noastra, in cazul in care sunteti in cautarea unui nou televizor si vreti sa fie UHD 4K, va recomandam sa va grabiti sa achizitionati acest model datorita bune proportionari a calitatii si pretului.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!



Nume

Email