Televizor Sony 48W705C

Cred ca ati observat faptul ca in ultima perioada am adus in atentia voastra un numar destul de mare de televizoare Sony, iar asta pentru ca ne-am hotarat ca in cadrul platformei noastre sa acoperim gama completa de modele a acestora.

Prin review-ul produsului de astazi continuam asadar in acelasi ritm, prezentandu-va astazi televizorul Sony 48W705C, care a reusit sa ne impresioneze prin tehnologiile incorporate.

Cred ca trebui mentionat inca de la inceput faptul ca Sony 48W705C vine cu un sistem de operare tipic celor de la Sony, ceea ce inseamna ca daca va doriti un model Smart cu Android trebuie sa va indreptati atentia spre televizorul Sony 43X8309C al acestora.

 

Vezi aici pretul actualizat!

 

Cu un raport calitate-pret excelent nu poti gresi alegandu-l!

Desi pretul nu putem spune ca este unul dintre cele mai mici, Sony 48W705C mentine un raport foarte bun intre acesta si performantele oferite, ceea ce inseamna ca in mare parte se justifica suma de bani ce trebuie sa o scoatem din buzunar pentru a cumpara acest TV inteligent care iti va face cu ochiul inca din prima clipa datorita design-ului sau reusit.

Noul televizor Sony 48W705C are in dotare un ecran cu diagonala de 121 de centimetri, iar acesta poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, cu un aspect de 16:9. Acesta este de asemenea ajutat de tehnologiile X-Reality PRO, Motionflow XR 200 si 24p True Cinema, intalnite si pe alte modele, precum este Sony 40W705C.

 

Sistemul audio performant il face pe Sony 48W705C premiant!

Sony 48W705C vine de asemenea si cu un sistem audio tip NICAM/A2, care sa completeze intr-un mod armonios imaginile de calitate livrate de ecranul generos. Parte de sunet este asigurata de cele doua difuzoare cu o putere de 10 W, dar si de tehnologiile Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Digital Pulse care se regasesc in dotarea sa.

Consideram ca pentru categoria din care Sony 48W705C face parte reprezinta o alegere excelenta, care odata facuta nu o vei regreta nici macar o clipa. Recomand!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email