Televizor Sony 48W605

In acest review am de gand sa va prezint inca un televizor de la Sony, care conform parerii multor critici, a reusit sa indeplineasca pretentiile producatorilor sai in ceea ce priveste calitatea pe care acesta o ofera.

 

Vezi oferta zilei!

 

Sony 48W605 este un televizor pe care merita sa ii acorzi putina atentie, in special daca esti  genul caruia ii place sa se bucure de ce este mai bun in materie de divertisment audio-vizual, chiar daca vine la un pret putin mai ridicat.

Cred ca nu mai trebuie sa aduc argumente si in ceea ce priveste calitatea produselor celor de la Sony, acestia fiind de altfel recunoscuti tocmai pentru acest lucru.

 

Sony 48W605 exceleaza. De ce?

Fiind similar din acest punct de vedere cu Sony 32W705C, acest televizor reuseste sa se foloseasca din plin de resursele care ii sunt la dispozitie si tehnologiile cu care a fost incorporat, precum X-Reality PRO, Motionflow XR 200, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Live Colour si Deep Colour, lista continuand cu mult.

Toate acestea sunt utilizate pe ecranul cu diagonala de 121 cm, ce ofera un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080. Indiferent daca intentionezi sa urmaresti un meci, emisiunea preferata sau un film de care vrei sa bucuri la o calitate excelenta, Sony 48W605 nu o sa te dezamageasca (precum nu o face nici modelul Sony 48R550C).

 

Un Smart TV capabil de orice

Sistemul Wi-fi incorporat iti ofera acces instantaneu la internet, fie ca vrei sa cuati informatii despre un film sau o emisiune, sa afli ora difuzare si canalul pe care le gasesti sau sa cauti un review despre acestea.

Sony 48W605 vine incorporat cu o serie de aplicatii usor de folosit precum Skype Ready, WiFi Direct, Sony Entertainment Network, Opera Apps (System), Seamless Streaming si multe altele, lista fiind destul de lunga, specifica unui astfel de produs inteligent.

Sony 48W605 este un televizor cu care poti sa te mandresti si de care poti sa te bucuri singur sau cu prieteni, care o sa isi doreasca sa aiba unul din momentul in care o sa il vada pe acesta in locuinta ta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email