Televizor Sony 48R550C

In continuare am de gand sa va prezint un alt televizor Smart, unul ce l-am mentionat intr-un alt review, insa despre care nu am avut ocazia sa vorbesc pana acum.

 

Super pret!

 

Imi face placere sa va prezint Sony 48R550C, un televizor foarte bun, Smart, care vine de producatorii cu acelasi nume si care a reusit sa puna competitia pe ganduri cu performanta de care acesta a dat dovada.

Putem spune ca este o excelenta optiune indiferent ca iti doresti un televizor simplu, pentru functiile de baza, sau unul cu functii inteligente, din categoria Smart TV-urilor.

 

Un televizor ce ofera o calitate pe masura pretului sau

Sony 48R550C este un televizor Smart ce se foloseste foarte bine de tehnologia cu care acesta a fost conceput, folosindu-se de elemente specifice precum Motionflow XR 100, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema pentru a iti permite sa te bucuri de peisaje ce o sa iti taie rasuflarea, acestea fiind realizate cu palete de culori bogate si contrasturi puternice, ce fac imaginile afisate sa pare mai reale decat oricand pana acum.

Acest aspect il face asemanator cu Sony 32R500C, insa pe care Sony 48R550C il depaseste din anumite puncte de vedere. Unul din acestea este ecranul mai mare, avand o diagonala de pana la 121cm, ce este capabil sa prezinte imagini cu un aspect de 16:9 si o rezolutie de pana la 1920 x 1080.

 

Sistem audio excelent, aplicatii si multe altele

Sony 48R550C foloseste sistemul audio NICAM/A2, ce vine dotat cu o serie de caracteristice special precum S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Pulse, toate aceste permitandu-i sistemului cu o putere de 2 x 5W sa iti ofere un sunet clar si usor de reglat (ca in cazul modelului Sony 32W705C).

Utilitatea lui Sony 48R550C nu se opreste aici insa, acest televizor oferind acces la internet prin sistemul Wi-Fi integrat, nefiind necesare alte dispozitive pentru utilizarea acestuia sau conectarea net.

Sony 48R550C iti ofera acces la informatie si distractie, fie prin intermediul accesului la internet, numeroasele sale aplicatii sau capacitatea sa de a reda o imagine clara, la o calitate ce o sa satisfaca orice iubitor de filme.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email