Televizor Sony 48R550

La foarte scurt timp dupa ce v-am vorbit despre oferta incredibila la care modelul Sony 40W705C este disponibil, am observa ca un alt televizor al acestui producator vine la un super pret.

 

Vezi aici pareri pro si contra despre acest produs!

 

Este vorba despre Sony 48R550, un televizor LED inteligent caruia i-a fost aplicat un discount de 500 de lei. In opinia naostra aceasta oferta este una foarte buna, in conditiile in care fara discount televizorul oricum avea un raport caliate-pret excelent.

La aceasta suma de bani primim un telefon in dotarea caruia se afla un ecran cu diagonala de 121 cm si rezolutie Full HD, precum si care dispune de numeroase functii inteligente.

Sony 48R550 este capabil sa se conecteze intr-un mod rapid si usor cu o multime de alte dispozitive inteligente, lucru care inseamna ca o sa iti permiti sa vizionezi pe ecranul mare al televizorului continutul stocat pe smartphone-ul sau tableta ta.

 

Este un excelent televizor inteligent!Televizor Sony 48R550

Trebuie precizat ca site-ul nostru recomanda acest televizor tuturor celor care isi doresc un Smart TV de cea mai buna calitate, care sa le ofere un grad inalt al detaliilor redate pe ecran..

Din pacate Sony 48R550 nu dispune de un sistem audio bine pus la punct, cum este cazul lui Samsung 40h6200. Totusi, trebuie precizat ca cele doua difuzoare de 5 W fiecare ofera o experienta acustica satisfacatoare, cu toate sunt putin dezamagit de decizia luata de cei de la Sony prin implementarea unui sistem audio tip NICAM/A2.

Sony 48R550 compenseaza totusi prin prezenta pe partea de sunet a tehnologiilor S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Pulse.

 

Concluzii

Deoarece este la o oferta de pret foarte buna, recomandam televizorul Sony 48R550 tocmai din acest motiv, acesta oferind un raport calitate-pret excelent, care sa va satisfaca pofta de filme si seriale intr-un mare stil.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email