Televizor Sony 43W808C

Pana acum v-am prezentat mai multe televizoare care vin cu sistemul de operare Android, iar acestea s-au bucurat de un enorm succe, motiv pentru care am zis sa continui aceasta serie aducandu-l in prim plan de aceasta data pe Sony 43W808C.

 

Pret bomba!

 

Cei de la Sony uimesc piata de produse din nou, de data aceasta cu noul televizor Smart Android 3D Sony 43W808C, acesta venind in 3 versiuni diferite si anume cea cu diagonala de 108 cm, 126 cm si 139 cm.

Indiferent de dimensiunea pe care o alegi, Sony 43W808C aduce cu el calitatea ce vine cu tehnologia Full HD, cea ce iti permite sa iti delectezi ochii cu imagini limpezi, bazate pe intreaga paleta de culori si detalii nemaivazute pana acum pe ecranele de acasa. In plus, este un excelent televizor 3D, astfel incat sa ai parte de un pachet multimedia complet.

 

Sony 43W808C iti aduce experientele reale direct in sufragerie!Televizor Sony 43W808C

Aceasta este posibili si datorita rezolutiei mari a ecranului, si anume 1920 x 1090 pixeli, cu un aspect al imaginii de 16:9. Printre caracteristicile ce garanteaza o imagine superioara se enumera si urmatoarele: X-Reality PRO, Motionflow XR 1000, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema, care dupa parerea multor critici, inclusiv a mea, ofera lui Sony 43W808C un avantaj destul de mare cand vine vorba de categoria pentru televizoarele Full HD.

De asemenea, vine cu numeroase functii Smart, la fel ca si Sony 43X8309C, astfel incat sa avem la dispozitive mult mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber.

 

Raportul dintre calitate si pret este excelent!

Nu putem scrie acest review fara sa mentionam si calitatea sunetului produs de Sony 43W808C, care este pe masura imaginii. Cu un sistem audio NICAM/A2, o iesire sunet de 2 x 10W, precum si caracteristici ca Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dobly Digital Pulse, acest televizor nu dezamageste, in aceeasi situatie aflandu-se si un alt model al acestora, si anume Sony 65W859C.

Adaugand la toate acestea si aspectul in sine al lui Sony 43W808C, cu un profil elegant si subtire, accentuat de un cadru ingust de aluminiu, acest televizor nu numai ca o sa iti permita sa te bucuri de filme din plin, dar o sa aduca si un plus de stil in locuinta ta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email