Televizor Sony 43W807C

In acest review am de gand sa va prezint un televizor Smart Android 3D Full HD de la Sony, ce a reusit sa intre in topuri datorita numarului de vanzari in prima saptamana de la lansare.

Vorbesc despre Sony 43W807C, un televizor cu o diagonala de 108 cm, o rezolutie de 1920 x 1090 si un aspect al imaginii de 16:9, care reuseste sa creeze pe ecranul sau unele din cele mai miraculoase peisaje si scene pe care le-ai vazut vreodata, specific produselor celor de la Sony.

Acesta aduce un stil de eleganta locuintei tale, cu profilul sau subtire si elegant, ce este accentuat de un cadru ingust din aluminiu. Sony 43W807C o sa te captureze cu imaginiile sale de o calitate superioara, fie ca iti doresti un acces rapid la TV, aplicatii, video, jocuri si altele. Un alt super model pe care il recomandam noi este si Sharp 60UD20, care vine insa la un pret mai ridicat.

Sony 43W807C ofera cele mai noi tehnologii, verifica !!!

Incorporate in tehnologia folosita in ansamblarea acestuia sunt si caracteristici precum X-Reality PRO, Motionflow XR 900 Hz, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema, toate acesta reusind sa duca si mai departe capacitatea de optimizare a experientei de vizionare, specifica modelelor Smart si 3D ale acestora.

Acest televizor vine incorporat cu o serie de aplicatii si elemente specifice care compun o lista lunga, insa printre ele se afla EPG, BRAVIA Sync, Control parental, redarea de pe USB, inregistrarea pe HDD prin USB, oglindirea ecranului, WiFi Direct, TV Side View, Aplicatii, Browser Web si MHL. De asemenea trebuie mentionata conexiunea retea (Wi-fi integrat si RJ-45) si conectori precum RF In, SCART, HDMI si Slot CI+.

Sunete puternice pentru senzatii de neuitat

Sony 43W807C foloseste un sistem audio NICAM/A2, cu o iesire audio 2 x 10W care garanteaza o claritate a sunetului extraordinara, ce poate sa fie optimizata datorita caracteristicilor audio precum Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si nu in cele din urma Dolby Digital Pulse (intalnite si la Samsung 55JU6400).

Toate acestea sunt menite sa te ajute pe tine sa te bucuri de un sunet cat mai clar si neintrerupt in timp ce vizionezi programele preferate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email