Televizor Sony 43W756C

Televizoarele din gama Sony Bravia s-au bucurat intotdeauna de un real succes, indiferent de categoria de pret din care faceau parte acestea, iar acest lucru ne arata destul de clar faptul ca ofera o calitate inalta si ca inspira incredere.

 

Vezi detaliie actualizate!

 

Un astfel de model este si Sony 43W756C, cel al carui review o sa vi-l prezint acum, acesta venind ca un super Smart TV cu Android.

Spun “super” nu ca o exagerare, ci ca un real adevar deoarece Sony 43W756C este capabil sa ofere performante de top in timp ce mentina pretul destul de jos. In plus, acesta vine cu acelasi raport calita-pret specific produselor de marca ale Sony.

 

Sony 43W756C ofera o calitate desavarsita a imaginilor!

Gratie numeroaselor tehnologii pe care le intalnim in cazul televizoarelor Sony, precum este si modelul 43W755C al acestora, Sony 43W756C este capabil sa livreze imagini de cea mai buna calitate pentru categoria din care face parte.

Sony 43W756C este un televizor care vine cu un ecran care are diagonala de 108 cm, ceea ce il face foarte bun pentru a fi folosit intr-un living generos, iar rezolutia Full HD si aspectul de 16:9 al imaginii asigura o calitate ridicata a experientei vizuale.

 

Vine cu un sistem audio foarte capabil!

Noul televizor Sony 43W756C este echipat cu un sistem audio tip NICAM/A2, ceea ce este ceva obisnuit pentru televizoarele Sony, iar aici vi-l pot da ca exemplu pe Sony 65W859C, despre care cred ca stiti deja destul demulte, deoarece v-am prezentat review-ul acestuia in urma cu ceva timp.

Un alt departament unde Sony 43W756C reuseste sa obtina un punctaj aproape maxim este cel al performantelor interactiunii dintre utilizator si acesta, procesorul si softul foarte bine optimizat permitand ca acest lucru sa se realizeze fara nici macar un usor lag sa fie observat. Pot spune ca se vede mana de lucru a celor de la Sony.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email