Televizor Sony 43W755C

Am inceput o mica serie la noi pe site, aceasta fiind dedicata televizoarelor care sunt create in jurul sistemului de operare Android, iar acest lucru se datoreaza vizitatorilor nostri care ne-au cerut insistent acest lucru.

In cadrul acestui nou review il avem ca subiect principal pe Sony 43W755C, care este un model Smart cu Android care ne ofera acces la o multitudine de posibilitati de petrecere a timpului nostru liber.

Sony 43W755C are la baza un procesor destul de puternic, acesta “motorizand” cu succes sistemul de operare Android, oferind astfel o experienta de utilizare extrem de placuta si lipsita de lag, chiar si atunci cand utilizam intensiv functiile Smart ale acestuia.

 

Afla ce parere au cumparatorii despre acest televizor!

 

Perfect pentru a accesa o lista impresionanta de aplicatii si jocuri!Televizor Sony 43W755C

Fiind un TV cu Android, noul televizor Sony 43W755C ofera acces la intreaga lista cu aplicatii care este disponibila in Google Play Store, astfel incat tu sa ai practic optiuni nelimitate de petrecere a timpului tau liber.

Restul specificatiilor lui Sony 43W755C includ un ecran cu diagonala de 108 cm si care poate afisa o rezolutie maxima a imaginii de 1920 x 1080 pixeli, precum si un sistem audio tip NICAM/A2 care ofera sunete puternice si clare, la fel ca in cazul lui Sony 65W859C.

 

Sony 43W755C vine cu un raport-calitate pret care merita!

Desi nu il putem cataloga ca fiind printre cele mai ieftine modele, Sony 43W755C are totusi un pret foarte bun, pe care eu personal nu il vad foarte mare daca ne gandim la ce performante ofera acesta.

In cazul in care vreti un model mult mai ieftin, atunci o recomandare ar fi televizorul Philips 32PHH4309, care insa vine cu destul de multe limitari in comparatie cu subiectul acestui review.

Consider ca in acest moment Sony 43W755C este o alegere pe care nu o poti rata, deoarece suma pe care trebuie sa o scoti din buzunar este foarte buna, iar performantele si experientele oferite de televizor sunt unele de top.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email