Televizor Sony 42W705

Sony 42W705 este un televizor foarte asemanator cu modelul 40W605, insa doar la capitolul design, deoarece in privinta specificatiilor tehnice subiectul review-ului de astazi este net superior.

Primul mare plus in cazul lui Sony 42W705 este reprezentat de faptul ca este un Smart TV, oferind asadar mai multe optiuni de petrecere a timpului liber.

O sa incep prin a preciza ca pretul este unul realist, foarte bine raportat la calitatea si performantele sale. De asemenea design-ul este unul foarte reusit, modern, iar acel stand metalic ii da un aer proaspat, elegant.

In plus pe langa activitatile tipice pentru un TV, acest model iti ofera si posibilitatea de a accesa paginile web preferate cu ajutorul browser-ului integrat, iar accesul la cele mai noi filme si seriale sunt la doar o apasare de buton distanta, tu avand posibilitatea de a accesa cele mai populare servicii de streaming din Romania, asemeni lui Sony 32W705, fratele mai mic si mai ieftin.

Un model care merita achizitionat!

Pe partea de imagine Sony 42W705 dispune de un ecran cu diagonala de 107 inch, rezolutie Full HH si un aspect al imaginii standard pentru un astfel de televizor, de 16:9.

Acesta vine de asemenea cu mai multe caracteristici superioare de imagine in dotarea sa, printre care se numara X-Reality PRO, Motionflow XR 200 Hz, Frame Blinking, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Face Area Detection si LED Motion Mode.

Sony 42W705 ofera de asemenea si un sistem audio suficient de puternic pentru a-i multumi chiar si pe cei mai pretentiosi dintre noi. Aici intalnim tehnologii precum Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse sau Sound Enhancer.

Prezent pe acest televizor interesant sunt si tunerul digital DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2 impreuna cu slotul CI+, iar la dispozitie ni se pun, printre altele, si 4 porturi HDMI si 2 porturi USB 2.0.

Concluzii

Televizorul Sony 42W705 merita sa fie achizitionat datorita pretului sau si a raportului calitate-pret foarte bun. In plus, are un pret promotional in aceasta perioada, asa ca trebuie sa profitati.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email