Televizor Sony 40W705C

Alegerea ca astazi sa va vorbesc despre televizorul Sony 40W705C se datoreaza ofertei foarte bune la care acesta poate fi achizitonat in aceasta perioada, discount-ul aplicat fiind de, atentia, 600 de lei!

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Asadar, acest televizor este in moment unul dintre cele mai bune modele la acest pret, lucru care se datoreaza tocmai acestei reduceri semnfiicative.

Ce primim la aceasta suma de bani? Un televizor de calitate, Sony 40W705C fiind produs de o companie cu renume!

Un alt lucru care merita mentionat in cazul lui Sony 40W705C este faptul ca acesta face parte din gama de televizoare lansata in acest an de producator, venind asadar cu noi tehnologii care sa asigura o redare fara probleme si la cea mai buna calitate!

 

Este la o super oferta, pe care nu o poti rata!Televizor Sony 40W705C

Pentru ca totul sa fie perfect, Sony 40W705C nu este un simplu televizor, acesta fiind dotat cu numeroase functii Smart, ceea ceinseamna ca o sa avem o multituine de posibilitati de relaxare in timpul nostru liber. Foarte tare, nu-i asa?

Sony 40W705C ne permite sa fim in permanenta informati prin accesarea site-urilor noastre preferate, precum si sa fim la curent cu tot ce este nou in materie de filme si seriale, deoarece avem acces la o multime de servicii de streaming (multe dintre acestea gratuite!).

Singurul aspect cu care Sony 40W705C nu se poate mandri este sistemul audio al acestuia, el fiind unul tip NICAM/A2, format din doua difuzoare de 5 W fiecare. Desi nu este unul foarte performant, acesta s-a descurcat onorabil in testele la care a fost supus, nereusind totusi sa se ridice la nivelul lui Panasonic TX-50CS520E.

 

Concluzii

Datorita ofertei de pret la care Sony 40W705C este disponibil in acest moment, acesta reprezinta o optiune faorte buna, care intr-adevar merita luata in considerare!

Un alt model pe care il recomandam este LG 42LF580V.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email