Televizor Sony 40W705

Janonezii de la Sony sau miscat destul de repede in lansarea de noi televizoare pe piata, noul sosit in oferta celui mai mare magazin online din Romania fiind Sony 40W705.

 

Vezi oferta zilei doar aici!

 

Sony 40W705 are mai multe plusuri fata de concurenta prin faptul ca vine cu destul de multe optiuni menite a oferi cea mai buna experienta cinematografica.

Nu are rost sa mai spun faptul ca japonezii sunt recunoscuti pentru calitatea excelenta a produselor lor, nu?

Pe fisa tehnica o sa gasim tehnologii precum X-Reality PRO, Motionflow XR 200 sau 24p True Cinema, acestea jucand un rol foarte important in redarea cat mai perfecta a imaignilor. Acestea au un contrast excelent, luminozitate uniforma, iar culori sunt unele foarte reale, neamplificate artificial. In plus, ecranul performant ofera unghiuri de vizibilitate excelente.

Sony 40W705 este unul dintre cele mai noi modele aparute in Romania, iar cuvantul care-l defineste cel mai bine pe acesta este eleganta. Da, exact. Are un aspect extrem de placut, care iti atrage atentia inca din prima clipa. Daca doriti un televizor de dimensiuni mai mici, atunci puteti opta si pentru fratele sau mai mic, modelul Sony 32W705, despre care v-am vorbit deja.Televizor Sony 40W705

Ecranul are o diagonala de 102 cm, iar rezolutia FullHD de 1920 x 1080 pixeli asigura calitatea despre care v-am vorbit mai sus. Sony 40W705 a reusit sa redea perfect imaginile rapide, asadar televizorul este unul perfect pentru a urmari competitii sportive, Sony 40W705 reprezentand o otiune excelenta pentru amatorii de fotbal.

Cei de la Sony nu au omis nici partea de sunet, echipand Sony 40W705 cu numeroase caracteristici interesante, precum Clear Phase Speaker, S-Master, Dolby Digital , Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse, iar sistemul audio este unul de tip NICAM/A2 cu difuzoare de 5 W fiecare.

In ceea ce priveste conectorii, avem din fiecare cate un pic. Asadar, Sony 40W705 pune la dispozitie patru porturi HDMI si doua porturi USB 2.0, o intrare video composite si o intrare Scart (RGB), precum si una component.

 

Concluzii

Sony 40W705 impresioneaza inca din prima clipa prin look-ul acestuia, fiind un televizor foarte elegant, echipat cu toate caracteristcile necesare pentru o experienta de vis. Profita de oferta! Daca nu te-am convins, atunci examineaza intreaga noastra gama de produse si sigur vei gasi ceea ce te intereseaza!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email