Televizor Sony 40W605

Faptul ca Sony reprezinta o companie cu traditie nu cred ca mai trebuie sa o spun, asadar modelul Sony 40W605 are un plus din start, fiind produs de un brand recunoscut pentru calitatea produselor lor.

Sony 40W605  este un televizor FullHD care vine cu ecran care are diagonala de 102 cm, acest lucru insemnand ca este perfect pentru incaperile medii, precum si cele mai mari. La o asemenea diagonala trebuie sa stiti ca distanta optima de la televizor la locul din care privim trebuie sa fie de aproximativ 3 metri.

Un televizor FullHD de cea mai buna calitate!

Fiind un televizor capabil sa redea imagini la 1920 x 1080 este de la sine inteles ca livreaza o calitate a acestora incredibila, la fel ca si acest model Sony (lansat anul acesta), reusind sa se mentina deasupra celorlalte modele din aceasta gama de pret, lucru cu care, de altfel, ne-au obisnuit cei de la Sony.

Pe langa imaginea excelenta, care este rezultatul imbinarii celor mai noi tehnologii, precum LED Motion Mode, Face Area Detection, Intelligent Picture Optimizer, X-Reality PRO, Motionflow XR 200, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema si lista poate continua, Sony 40W605 este capabil sa ofere si un sunet de invidiat. Pune acum mana pe cea mai buna calitate a unui produs Sony!

Calitatea sunetului este rezultatul celor doua difuzoare de 8 W, dar si a tehnologiilor Dolby Digital, S-Force Front Surround, Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse cu care acesta vine. Asemenea tehnologii se regasesc si pe modelul rivalilor de la Samsung, mai exact televizorul Samsung 48H5203, peste care va sfatuiesc sa aruncati o privire.

Alte aspecte de laudat si care trebuie sa le mentionez in acest review, se leaga de pretul foarte bun raportat la calitatea acestuia, precum si la multitudinea de optiuni puse la dispozitie pe partea de conectivitate. Sony 40W605 este un televizor inteligent care dispune de WiFi integrat, tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2 si slot CI+, lucruri care pe alte modele lipsesc cu desavarsire.

Mai gasim de asemenea si patru porturi HDMI, doua porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), una video component si o iesire audio digitala. Un alt plus este reprezentat de prezenta unui Minijack pentru casti.

Concluzii

Sony 40W605 a reusit sa ma multumeasca pe deplin prin toate functiile interesante cu care acesta vine. Il recomand tuturor celor care sunt in cautarea unui televizor Smart de calitate.
Modelul mai poate fi gasit si sub denumirea: Sony KDL40W605bbaep.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email