Televizor Sony 40R550C

Pot spune ca am fost putin surprins cand am observat faptul ca Sony 40R550C, un televizor al anului 2015, este disponibil in acest moment la o super oferta de pret, fiind aplicat un discount de 500 lei!

 

Vezi parerile consumatorilor!

 

Aceasta oferta observ ca este valabila si in acest moment cand scriu review-ul lui Sony 40R550C, insa eu sunt de parere ca doritorii ar trebui sa se grabeasca, deoarece nu sunt foarte convins ca va mai dura foarte mult aceasta oferta foarte buna de pret.

Primim, la o suma de bani foarte realista pentru dotarile lui Sony 40R550C, un televizor de calitate, capabil sa ne ofere o experienta vizuala excelenta, care se datoreaza ecranului de 102 cm si rezolutiei Full HD care permite afisarea unui numar impresionant de detalii pe ecran.

 

Un televizor la cel mai bun pret! Nu rata oferta!Televizor Sony 40R550C

Sony 40R550C este capabil sa ofere imagini de o calitate inalta chiar si atunci cand sursa nu este una Full HD ci SD, zgomotul lipsind aproape complet, astfel incat sa ne putem bucura de imagini clare, cu detalii si texturi fine.

Am precizat faptul ca Sony 40R550C este un televizor inteligent? Exact! Primim printre altele un Smart TV, care ne permite sa ne conectam la internet si sa redam programe TV, filme sau muzica prin intermediul acestuia. Un alt astfel de model este si Philips 32PHH4509-88.

Desi au fost sacrificate cateva aspecte pentru a mentine pretul jos, printre acestea numarandu-se si sistemul audio care nu este foarte performant, prin aplicarea reducerii Sony 40R550C ofera un excelent raport calitate-pret (doar prin aplicarea reducerii).

Daca totusi pretul acestui televizor vi se pare prea mare ori nu dispuneti de bugetul necesar achizitionarii sale, noi va recomandam in acest caz televizorul UTOK U22FHD1, lansat si el tot in acest an si care are review-ul la noi pe site.

 

Concluzii

Sony 40R550C este un exclent televizor care merita achizitionat doar in acest moment, cand este aplicat discount-ul de 500 lei, care face ca pretul sa fie unul mult mai realist pentru ceea ce ofera. Recomandam in aceasta perioada!

1 Comentariu

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email