Televizor Sony 40R550

Maratonul dedicat modelelor lansate anul acesta continua cu un nou review, dedicat televizorului Sony 40R550, japonezii reusind sa ne ofere un Smart TV la o calitate foarte buna mentinand in acelasi timp pretul destul de jos.

 

Vezi aici oferta zilei!

 

Un lucru pe care l-am remarcat este faptul ca anul 2015 se pare a fi dedicat design-ului cat mai elegant si mai modern, care sa-ti ia ochii, iar acest lucru reprezinta un mare plus pentru producatori deoarece reusesc sa ofere practic “bijuterii” pentru apartamentele/casele noastre.

Sony 40R550 nu face nici el exceptie si vine cu un design definit cel mai bine prin cuvantul “eleganta”. Pe langa aspectul acestuia, am ramas impresionat si de calitate imaginilor pe care le-a putut reda cu setarile standard (performante pe care le-am mai vazut la modelul 58PUS6809 al celor de la Philips) , fara calibrare sau fara a modifica ceva prin setari. Cred ca nici nu mai trebuie sa precizez faptul ca dupa ce am folosit un software special pentru a regla televizorul experienta vizuala a crescut considerabil.Televizor Sony 40R550

Totusi, pe cat de bine se descurca pe partea de imagine, pe atat de rau sta in privinta sunetului. Bine, nu foarte rau, insa erau de apreciat difuzoare putin mai puternice, cei 5 W fiind insuficienti, cel putin pentru pretentiile mele.

Deoarece este un televizor Smart, mi-am petrecut ore bune cu Sony 40R550 navigand pe internet, accesand videoclipurile de pe pe YouTube sau alte servicii de streaming. Am urmarit chiar cateva episoade disponibile prin intermediul HBO GO, iar in toate exemplele de mai sus s-a descurcat extrem de bine. Totul a fost fluid, rapid, fara lag, iar timpii de asteptare au fost destul de mici.

Procesorul a reusit sa se descurce destul de bine, oferind performante crescute in utilizarea lui Sony 40R550. Cei care obisnuiesc sa-si conecteze diferite dispozitive la televizor, trebuie sa stie ca Sony 40R550 este echipat cu doua porturi HDMI si doua porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), precum si una component.

 

Concluzii

Sony 40R550 reprezinta o adevarata experienta la un pret foarte bun, iar prin acest review am incercat sa scot in evidenta exact acest lucru. In prezent televizorul beneficiaza de un discount important, asa ca grabeste-te.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email