Televizor Sony 40R450C

In mod normal, atunci cand te hotarasti sa cumperi un nou televizor primul lucru pe care il faci este sa iti stabilesti un buget, nu-i asa?

 

Super oferta!

 

Doar procedand astfel o sa poti stii exact ce model de televizor ti se potriveste cel mai bine, deoarece o sa ai posibilitatea de a te orienta mult mai usor prin oferta variata de produse existenta pe piata din Romania.

Daca ai urmat pasii de mai sus si ai ajuns la concluzia ca bugetul tau va fi unul cuprins intre 1.700 si 2.300 lei, atunci inseamna ca televizorul perfect pentru tine este chiar Sony 40R450C, subiectul acestui review. Daca nu, la noi pe site poti gasi o lista bogata cu televizoare excelente ca pret, unde cu siguranta o sa fie ceva care sa iti placa.

 

Vrei ceva de calitate? Alegi un TV Sony! De preferat pe Sony 40R450C

Sony 40R450C este un televizor care vine cu un ecran care are diagonala de 102 cm si care este capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, in dotarea sa aflandu-se de asemenea si tehnologii diverse precum Motionflow XR 100, Advanced Contrast Enhancer (ACE) sau 24p True Cinema.

De precizat faptul ca Sony 40R450C ofera unghiuri de vizibilitate foarte largi, precum si un nivel al contrastului foarte bun, ceea ce inseamna ca o sa avem parte de imagini clare si cu un nivel al realismului ridicat (la fel ca modelul Sharp LC-40CFE5100E)

 

Sistemul audio este unul decent

Sony 40R450C este fratele mai mare al mult mai micutului televizor Sony 32R400C, oferind performante mai bune decat acesta. Din pacare vine cu acelasi sistem audio NICAM/A2 cu difuzoare de 5 W fiecare, acesta nefiind unul foarte performant.

Pe finalul acestui scurt review trebuie sa recunoastem ca Sony 40R450C este un televizor care merita luat in considerare de catre cei care sunt in cautarea unui model de buget de calitate.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email