Televizor Sony 40R450

Sony 40R450 este un alt televizor aparut pe piata in acest an, iar acesta se remarca prin design-ul sau atragator, precum si prin diagonla ecranului de 102 cm, perfecta pentru incaperile de dimensiuni medii.

 

Vezi parerile pro si contra ale cumparatorilor aici!

 

Diagonala ecranului este completata perfect de rezolutia FullHD cu care vine Sony 40R450, impreuna facand o echipa extrem de buna in livrarea celor mai bune experiente vizuale.

Japonezii de la Sony si-au dat seama ca o experienta vizuala de calitate nu este intotdeauna suficienta, fiind nevoie si de un sunet pe masura care sa o completeze.

In consecinta, Sony 40R450 este echipat cu un sistem audio de tip NICAM/A2 capabil sa redea sunete de calitate si puternice, astfel incat sa poti fi sigur ca nu ratez nici un cuvand al unui dialog, iar scenele de actiune reprezinta o adevarata placere de vizionat, basul fiind de o intensitate acceptabila.

 

Un model simplu si elegant, care face toti banii!Televizor Sony 40R450

Sony 40R450 nu este un televizor inteligent, dar asta nu inseamna ca nu reprezinta o optiune foarte buna. Da, exista si persoane care nu doresc sa scoata din buzunar o suma foarte mare de bani doar pentru a avea posibilitatea de a naviga pe internet de pe un televizor, ci vor pur si simplu sa se bucure de acesta pentru functiile sale de baza.

Modelul de astazi este exact ceea ce ai tu nevoie daca te regasesti in randurile de mai sus, Sony 40R450 reusind sa-si faca treaba foarte bine exact pentru functiile de baza ale unui televizor LED. Desigur, capabilitatile acestuia pot fi extinse, avand posibilitatea de al conecta la alte dispozitive externe prin intermediul conectorilor prezenti pe acesta.

Mai exact, Sony 40R450 vine cu doua porturi HDMI si dou intrari USB 2.0, o intrare component si una Scart, tuner digital DVB-T/C si un slot CI+.

 

Concluzii

Sony 40R450 este recomandarea mea (la fel si modelul Toshiba 32P1400) pentru cei care sunt in cautarea unui televizor de calitate la un pret bun si care nu pun accent pe functiile inteligente ale unui televizor.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email