Televizor Sony 32W706

Televizoarele celor de la Sony sunt printre cele mai cunoscute din intreaga lume, iar calitatea acestora reiese chiar din faptul ca au fost sponsori oficiali ai Cupei Mondiale.

Modelul acestora despre care o sa va vorbesc in review-ul de astazi este Sony 32W706, care mi-a atras atentia prin eleganta cu care vine acesta, in principal datorita standului metalic aflat la baza acestuia.

Culorile pe care ecranul de 80 de centimetri a fost capabil sa le redeau au fost unele de calitate, iar contrastul s-a situat si el la nivelul asteptarilor. Pe scurt: Sony 32W706 este un televizor demn sa detina un loc special in topul site-ului nostru tocmai datorita raportului calitate-pret excelent.

La aceasta suma de bani o alta optiune foarte buna ar mai fi Samsung 32J5500, care de asemenea merita atentia voastra, in special datorita faptului ca face parte din gama de televizoare lansata in acest an.

Performante excelente la un pret excelent!

In urma testelor efectuate de echipa aflata in spatele wtm.ro a reiesit faptul ca este capabila de performante excelente, oferind o experienta vizuala foarte buna.

De precizat faptul ca, desi un om obisnuit nu va observa, un specialist care are ochii formati va putea vedea faptul ca in unele scene negrul nu este exact asa cum ar trebui, insa dupa cum am zis, nu este sesizabil de consumatorul de rand.

In general diferite televizoare LED au tendinta de a „suferi” din cauza clouding-ului, insa din fericire nu este valabil si in cazul lui Sony 32W706, care din acest punct de vedere sta chiar foarte bine am putea spune.

In ceea ce priveste calitatea sunetelor redate, trebuie precizat faptul ca sistemul audio nu este unul foarte performant, acesta avand o putere a difuzoarelor de doar 5 W fiecare. Aici o alternativa mai bun este Samsung 40h6200, al carui review il gasiti la noi.

Concluzii

Sony 32W706 este un televizor care pentru gama sa de pret merita achizitionat datorita dotarilor sale, in special datorita functiilor smart prezente pe acesta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email