Televizor Sony 32W705

Sony 32W705 este un televizor care face parte din gama de televizoare lansata in acest an.

Asadar vine cu cele mai noi tehnologii astfel incat tu si familia ta sa va puteti bucura la maxim de cele mai tari filme si seriale.

 

Pret bomba!

 

Noul model al japonezilor de la Sony este un televizor LED cu functii Smart, asemeni lui Samsung 32H4500, si putem spune ca reprezinta un intreg centru multimedia, reusind sa ofere o gama larga de posibilitati de petrecere a timpului liber.

 

O experienta de neuitat alaturi de Sony!

Practic, Sony 32W705 acopera toate nevoile unui utilizator obisnuit, oferind posibilitatea de a naviga pe internet, accesa videoclipurile de pe YouTube precum si o multitudine de alte servicii de streaming, poti vedea ce au mai facut prietenii tai de pe Facebook sau Twitter, iar exemplele pot continua.

sony 32W705

In plus, Sony 32W705 reuseste sa se descurce excelent si in redarea celor mai cunoscute formate de fiere, player-ul multimedia integrat fiind unul foarte performant, la fel ca si la modelul Sony 40W705, fratele sau mai mare.

Tot ceea ce trebuie sa facem este sa conectam stik-ul USB sau un hard disk extern prin portul USB 2.0 (are 2 intrari, daca va intrebati care este numarul porturilor) iar televizorul recunoaste automat tot continutul multimedia stocat pe acestea.

Sony 32W705 a impresionat si pe partea de imaginie, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii pentru a livra cele mai bune imaginii de pe piata. Mai exact avem parte de X-Reality PRO, Motionflow XR 200 si 24p True Cinema, iar unghiul de vizibilitate este si el unul excelent, de 178/178 grade, reusind sa ofere aceeasi calitate din aproape orice unghi am privi – perfect pentru serile in familie.

Experienta alaturi de Sony 32W705 este completata de un sunet de calitate, asigurat de caracteristicile superioare precum Dolby Digital , Dolby Digital Plus sau Dolby Digital Pulse.

 

Concluzii

In opinia mea, Sony 32W705 reprezinta una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de alegerea unui nou televizor, lucru datorat calitatii imaginii, sunetului si a design-ului extrem de elegant. Profita acum de cea mai buna oferta, deoarece este limitata!

Televizor Smart LED Sony, 80 cm, 32W705, Full HD


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email