Televizor Sony 32R500C

In acest review am de gand sa va prezint un televizor Smart, care a reusit sa faca furori in momentul aparitiei sale pe piata, nu in mica masura datorita producatorilor sai si metodelor inovatoare ale acestora in ceea ce priveste tehnologia.

Televizorul despre care vorbesc este Sony 32R500C, acesta fiind unul din putinele televizoare din categoria sa care sunt capabile de o asemenea performanta, avand in vedere pretul la care acesta vine.

 

Super oferta!

 

Sony 32R500C iese in evidenta prin performanta sporita

Sony 32R500C este un televizor ce are un ecran cu o diagonala de 80 cm, acesta fiind capabil sa redea imagini cu un aspect de 16:9 si o rezolutie de pana la 1366 x 768. Acesta se foloseste de tehnologii precum Motionflow XR 100, Advanced Contrast Enhancer (ACE) si 24p True Cinema pentru a putea reda o imagine ce are in componenta sa palete largi de culori bogate si contrasturi puternice, fiind asemanator cu Sony 48R550C din acest punct de vedere.

Sistemul audio folosit de acesta este NICAM/A2, ce se foloseste de elemente specifice ca si S-Master, Clear Phase Speaker, Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Dolby Pulse (ca si modelul Sony 32W705C) pentru acrea un sunet clar si lipsit de intreruperi, ce are o putere de 2 x 5W.

 

Atat de util, pe cat de frumos

Designul lui Sony 32R500C este unul ce are un cadru subtire, oferindu-i acestuia un aspect elegant, ce infrumuseteaza si se potriveste in orice incapere in care acesta este amplasat, ecranul slim fiind conceput de asa natura incat sa ocupe cat mai putin spatiu. In cele mai multe review-uri acesta a reusit sa primeasca note foarte mari din toate punctele de vedere.

Sony 32R500C vine dotat cu un sistem Wi-Fi incorporat, care ofera utilizatorului acces la internet chiar de pe televizor, fara a mai fii necesare alte dispozitive. Fie ca iti doresti sa afli la ce ora si pe ce canal o sa fie difuzat un anumit film sau sa citesti un review pentru a-ti forma o parere despre acesta, totul este posibil in acelasi loc datorita lui Sony 32R500C.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email