Televizor Sony 32R435

Nu de putine ori am fost intrebati de cititorii site-ului nostru care sunt cele mai ieftine televizoare cu diagonala de 80 de centimetri.

Pana acum prin foarte multele review-uri la televizoare v-am raspuns si la aceasta intrebare, prin prezentarea a numeroase modele de 80 cm care merita atentia voastra.

Iata ca astazi a sosit vremea sa mai prezentam un astfel de televizor ieftin, si anume pe Sony 32R435, care ofera imagini HD la cel mai bun pret.

Desigur, rezolutia nu este una Full HD, televizorul fiind defapt unul HD Ready, insa la o asemenea diagonala nu prea este sesizata diferenta dintre cele doua. Asadar, rezolutia de 1366 x 768 pixeli este arhisuficienta in acest caz.

Televizor de buget care merita!

Un alt aspect care face din Sony 32R435 un televizor care se merita a fi achzitionat este dotarea sa din punct de vedere a caracteristicilor superioare. Avem asadar la dispozitie Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Motionflow XR 100 si Clear Resolution Enhancer.

In urma testelor la care a fost supus, acesta a reusit sa-l invinga pe Blaupunkt 32K147, acest lucru fiind dovada cea mai clara ca la o diagonala de 80 cm nu mai conteaza atat de mult daca rezolutia este una Full HD sau HD Ready.

Sony 32R435 ofera performante sporite la cel mai bun pret, acest lucru datorandu-se si faptului ca este disponibil in cadrul unor oferte promotionale foarte interesante. Tocmai de aceea va recomand sa va grabiti sa le prindeti si voi, mai ales daca aveti buget limitat.

Printre dotarile lui Sony 32R435 se mai numara tunerul digital DVB-T/T2/C/S/S2, slotul CI+, un sistem audio Nicam/A2 Stereo si functia USB HDD Recording.

Concluzii

Sony 32R435 reprezinta un televizor ieftin excelent, care merita luat in considerare de toti cei care nu dispun de un buget foarte generos.

Un alt model foarte bun si la fel de accesibil este Horizon 32HL730H, despre care v-am vorbit saptamana trecuta.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email