Televizor Sony 32R400C

Cand vine vorba de televizoare ieftine, piata din Romania trebuie atent cercetata, astfel incat tu sa fii sigur de faptul ca ai facut alegerea cea mai buna.

 

Vezi parerile cumparatorilor aici!

 

Sunt foarte multe astfel de produse accesibile disponibile, insa nu toate ofera si cea mai buna calitate. Noi o sa incercam sa va ajutam in acest sens prezentandu-va acest review al lui Sony 32R400C, care este o alegere excelenta pentru multi.

Sony 32R400C este un televizor aflat in aceasta perioada la oferta, avand un pret caruia i-a fost aplicat un discount, ceea ce inseamna ca este si mai ieftin decat in mod normal, iar profilul subtire al acestuia il face o solutie extrem de atragatoare si eleganta (precum este si Orion PIF48-DLED-SA).

 

Vrei un televizor ieftin si bun? Sony 32R400C este perfect!Televizor Sony 32R400C

Desi nu au nici o legatura unul cu altul, Sony 32R400C seamana foarte mult ca design cu televizorul Toshiba 32L1533DG. Pot spune chiar si faptul ca, initial, am crezut ca este vorba despre un model Toshiba, nicidecum unul Sony cum am aflat ulterior dupa ce m-am uitat cu mai multa atentie.

Pana la urma nu este un lucru rau faptul ca cele doua modele seamana foarte mult, deoarece ni se permite astfel sa putem alege in functie de brandul favorit si nu doar in functie de aspectul exterior.

 

Poate fi considerat un televizor perfect!

Sony 32R400C poate fi considerat un televizor complet (desi duce lipsa de dotari Smart), datorita dotarilor prezente pe partea de conectivitate, care ne permit sa extindem foarte mult capabilitatile acestuia (ca de exemplu putem chiar sa il transformam intr-un Smart TV).

Toate acestea fiind spuse, concluzia noastra este ca televizorul Sony 32R400C este unul exelent daca ne raprotam la pretul la care acesta poate fi achizitionat, mai ales in aceasta perioada cand i se aplica un discount destul de important.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email