Smart TV simplu, sau unul curbat? Ce sa aleg?

Daca vrei sa iti cumperi un televizor pe care sa il schimbi abia peste 3-4 sau chiar 5 ani de zile, atunci trebuie sa faci o alegere corecta intrucat este una importanta in viata ta. Pretul achizitiei ar trebui sa fie unul maricel, pentru a-ti lua un televizor performant, altfel peste o perioada scurta de timp vei simti nevoie de ceva mai nou.

Iti poti cumpara un Smart Tv simplu, sau unul curbat, mult mai performant si mai aratos. Eu zic ca pentru o diferenta de pret mica (30-40% in plus) merita sa cumperi un model mai scump, dar care sa stii ca iti satisface nevoile si dorintele mult mai usor.

Spre exemplu am putea compara modelul Samsung 40H6240, un Smart Tv de 101 cm in diagonala si rezolutie Full HD, cu unul curbat precum Samsung 40J6300, care are rezolutie Full HD, este un Smart TV. Faptul ca este un tv curbat il va face in timp sa piarda mult mai greu in valoare, avand in vedere ca tehnologia aceasta este la inceput de drum si abia acum se va dezvolta.

versus

Diferenta de pret este de aproximativ 1400 de ron, intre Samsung 40h6240 si televizorul curbat pe care vi l-am prezentat, deci ar fi recomandat sa il cumparati pe al doilea si cu siguranta peste 5 ani de zile veti recupera minimum 1000 de ron la vanzarea acestuia, in schimb la primul model cu siguranta nu veti avea sanse sa recuperati ceva.

In plus, satisfactia pe care o va oferi televizorul curbat pe perioada pe care il veti folosi va fi mult mai mare decat cea oferita de primul televizor din comparatie, lucru extrem de important!

2 Comentarii

Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email