SLIM Samsung WF60F4E5W2X

Introducere

Imaginea cu care ne afisam in societate cantareste foarte mult. Tindem sa credem si sa enuntam ca „nu haina il face pe om”, dar stim cu totii ca cel mai mare impact asupra parerii personale o face imbracamintea. Alege sa ai o tinuta bine curatata si frumos parfumata folosind noua masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X. Foarte apreciata de catre specialisti si cumparatori nu numai pentru modul ingenios si de foarte buna calitate de a curata hainele, ci si pentru aspectul placut, futurist, bine conturat.

 

Caracteristici

Ca orice alt produs al acestei firme, masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X are parte de mai multe caracteristici ingenios gandite si puse in aplicare pentru a va usura munca si pentru a mari calitatea serviciilor. Daca unele din aspecte pot fi intalnite si la alte masini de spalat, acest model  ofera si o gama de caracteristici proprii care o fac unica in gama ei. VEZI AICI !

Poate cea mai importanta caractristica ai modelului WF60F4E5W2X este EcoBubble ™. Aceasta furnizeaza calitate de top cu economisire de energie, fara a cobori standardul de curatenie cu care sunteti obisnuiti. Aceasta tehnologie amesteca detergentul cu apa si apoi injecteaza o cantitate ridicata de aer sub presiune in amestec, toate acestea intamplandu-se inainte de inceperea ciclului de spalare.Astfel, creeaza o cantitate mare de spuma care penetreaza tesaturile indepartand petele. Ceea ce e special la aceasta functie, este faptul ca foloseste apa rece. Astfel, economisiti energie, pe de o parte, iar pe de alta parte, rufele ce nu pot fi spalate la temperaturi inalte vor fi curatate impecabil.

 

Diagnosticarea inteligenta

O alta functie implementata de cei de la Samsung este diagnosticarea inteligenta. Folosindu-va de propriul smartphone, puteti avea in cel mai rapid timp acces la problemele de functionare ale masinii dumneavoastra de spalat. Sistemul de diagnosticare si semnalare functioneaza in permanenta si va ofera indicii referitoare la potentialele probleme ale masinii de spalat chiar inainte ca acestea sa apara. Deveniti, astfel mai stapani pe situatie si puteti ameliora problemele inainte de a fi nevoie de interventia unui instalator.

Rezistentele sale din ceramica fac depunerea calcarului mult mai grea. Astfel , durabilitatea acesteia este mult marita. Un alt aspect care ajuta la marirea rezistentei masinii de spalat este caracteristica Eco Drum Clean™. Acesta permite curatarea cuvei masinii de spalat folosind un program special. In cazul in care uitati de necesitatea acestei actiuni , masina de spalat are un sistem de alarma incorporat care va anunta dupa 40 de spalari.

Printre caracteristicile oarecum comune se pot incadra:msSAMSUNG1

  • Viteza de 1200 de rotatii pe minut; stoarcerea rufelor este mult imbunatatita si timpul de uscare simtitor scurtat.
  • Clasa de energie A++; acest aspect imbunatateste consumul de energie si face procesul spalarii rufelor unul mai economic.
  • Indicii sonori; masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X are indici acustici variabili intre 61 dB(A), in timpul spalarii, si 76 dB(A), in timpul stoarcerii. Acest ascpect face destul de silentioasa si nederanjanta.
  • Capaciate de incarcare de 6 Kg.

Designul acestui model este printre punctele forte. Cu o carcasa de inox si cu afisaj subtire LED, Samsung WF60F4E5W2X poate fi usor trecut la capitolul modele deluxe din punct de vedere al aspectului.

Unul din aspectele, oarecum,  negative ale acestui model poate fi dimensiunea si echilibrarea. Datorita faptului ca e un model slim cu dimensiuni 85X60X40, echilibrarea sa poate fi problematica. In cazul in care nu reusiti o echilibrare optima, masina de spalat va vibra si indicele sonor se va mari simtititor. Pe de alta parte, daca urmati instructiunile din manual si faceti echilibrarea masinii de spalat cat mai bine posibil, problemele de tipul celor mentionate mai sus nu vor aparea niciodata.

 

Concluzii

Date fiind caracteristicile speciale ale acestui model , impreuna cu un design futurist si foarte elegant ce se potriveste cu orice ambient, putem considera masina de spalat Samsung WF60F4E5W2X o capodopera a gamei sale. Mai mult decat atat, indicele calitate-pret este unul dintre cele mai bune de pe piata.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email