Slim Arctic EF5800A+

Introducere

Este cunoscut faptul ca ,in zilele pe care le traim, confortul si timpul sunt cele mai apreciate aspecte. Un dispozitiv care sa ofere servicii de calitate si intr-un timp cat mai scurt este cu atat mai apreciat, cu cat vine la un pret convenabil. In aceasta maniera a fost construita masina de spalat rufe Arctic EF5800. Un dispozitiv elegant , silentios, economic si de o inalta calitate.

 

Caracteristici generale

Unul din cele mai apreciate aspecte ale acestei masini de spalat este sistemul de control al balansului. Acesta, nu numai ca opreste vibrarea dispozitivului in timpul spalarii si stoarcerii, ci si reduce simtitor zgomotul produs de masina de spalat. Deseori, zgomotul intens al masinii de spalat este dat de lipsa de echilibru al acesteia.

O alta caracteristica importanta a masinii de spalat este clasa economica in care se incadreaza aceasta ( A+), ce ii permite un consum scazut, economic, de doar 0.765 kW/h. Un alt aspect, menit sa creasca economisirea folosind aceasta masina de spalat arctic EF5800, este Flow control system. Acesta permite un control ridicat al deversarii detergentilor, astfel incat nu este risipit niciun gram de detergent. Se mareste astfel calitatea spalarii in acelasi timp cu reducerea risipei de detergent.

 

VEZI PRETUL ACTUALIZAT !

 

Slim Arctic EF5800A+

Modelul are o capacitate standard, optima, de materiale ce pot fi spalate stabilita la 5 kg. Aceasta greutate asigura o spalare optima in conditiile cele mai bune. Totodata, cei 4 senzori vor face ca masina de spalat sa functioneze la cel mai inalt nivel, calculand nivelul de spuma, temperatura apei , viteza de spalare si centrifugare, precum si tensiunea de alimentare. Acest aspect al masinii de spalat imbunatateste spalarea atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al optimizarii consumului, fiind un alt atu economic.

Masina de spalat Arctic EF5800 prezinta si un buton de reglare a vitezei turatiilor la stoarcere. In acest fel,  va puteti proteja hainele fabricate din materiale sensibile si, care altfel,  s-ar putea deteriora.

 

Silentioasa

Silentiozitatea acestui aparat este un atu important. Stresul cotidian, precum si relatiile cu vecinii nu permit deteriorari cauzate de un dispozitiv ce poate functiona si de 2 ori pe zi, mai ales daca aveti si copii mici. Cu acest gand in minte, proiectantii Arctic EF5800 au ajuns la o solutie care sa diminueze considerabil zgomotul produs de acesta. Aparatul ruleaza cu un indice fonic de 61 dB(A) la spalare si de 76 dB(A) la stoarcere.

Construit din materiale usoare si durabile ( polipropilena si otel inoxidabil), modelul EF5800 este rezistent si cu un design placut. Lucrarile de mentenata nu ar trebui sa fie o problema, bineinteles timpul dintre acestea depinzand atat de uzura, cat si de duritatea apei din zona dumneavoastra.

Principalele programe selectabile ale acestei masini de spalat :

  • Bumbac
  • Bumbac Eco- Spalare economica a rufelor din bumbac rezistente;
  • Rapid 30- Program pentru hainele mai putin murdare.
  • Sintetice-
  • Delicate
  • Lana
  • Spalare manuala- pentru spalarea rufelor delicate ce nu ar putea fi spatale in masina in mod normal.
  • Clatire
  • Stoarcere si evacuare

 

Concluzie

Luand in considerare calitatea pe care o ofera, impreuna cu posibilitatea economisirii la orice pas, putem considera acest model ideal pentru nevoile oricarei familii. Modelul ofera un raport calitate-pret ideal si este recomandat de toti utilizatorii lui.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email