Televizor Sharp LC60LE652E

In acest review am de gand sa va prezint un televizor ce a trecut aproape neobservat de critici, insa despre care se merita discutat.

Vorbesc desigur despre Sharp LC60LE652E, un televizor Smart 3D Full HD, care vine la un pret incredibil pentru ceea ce poate sa faca.

Spun ca vine cu un pret incredibil deoarece, spre deosebire de alte modele cu pret asemanator, precum este Sony 43W808C, acesta vine cu o diagonala uriasa a ecranului.

Sharp LC60LE652E este genul de televizor cu care poti sa te mandresti in fata prietenilor, in special atunci cand ii inviti sa vizioneze impreuna cu tine un meci de fotbal, un show sau un film, imaginea creata de acest televizor mai mult ca sigur lasandu-i impresionati din momentul in care o sa o vada.

 

Vezi oferta avantajoasa a zilei!

 

Te poti bucura la maxim de imaginile clare livrate de Sharp LC60LE652E!

Cu o diagonala de 152 cm, reuseste sa ofere o claritate a imaginilor extraordinara, aceasta fiind imbogatita de detalii patrunzatoare, intr-o mare de culori bogate, destul de aproape de performantele oferite de Sharp 60UD20, actualul varf de gama daca putem spune asa.

Toate acestea sunt vizibile pe un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080, calitatea imaginii fiind in continuare imbunatatita de caracterstici precum Active Motion 200, lumina de fundal pentru eliminarea sacadarii filmului si Subpixeli panou 6MP, toate acestea fiind disponibile si in 3D.

Printre conectori trebuie sa mentionam si conexiunea de retea (Wi-fi integrat si RJ-45), precum si conexiuni ca Slot CI+, HDMI, Av In, D-SUB si SCART. Aveti de asemenea la dispozitie 1x iesire audio digitala (optica), 1x intrare PC (D-SUB 15 pini), 1x intrare USB 2.0, 1x intrare component, 1x intrare SCART, port pentru minijack de casti si 4x porturi HDMI.

 

Este un Smart TV care ofera acces usor la internet!

Accesul la internet va permite sa navigati pe acesta cu mare usurinta si sa folositi browserul pentru orice doriti sau pur si simplu sa va bucurati de diferitele aplicatii incorporate automat, acesta fiind asadar un produs complet care poate fi utilizat in diferite moduri.

Sharp LC60LE652E este un televizor ce vine la un pret excelent, care o sa iti permita sa te delectezi cu mii de ore de vizionare a programelor favorite, experienta ce este imbunatatita si de capacitatea acestui televizor de a da o nota de stil incaperii in care este amplasat, datorita designului sau elegant.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email