Televizor Sharp LC-80UQ10E

Cei de la Sharp nu se lasa intimidati de produsele scoase pe piata de catre competitie, acestia venind sa retalieze in schimb cu un nou televizor Smart 3D 4K Full HD, ce arata ca producatorii de la Sharp pot sa tina pasul cu oricine le iese in cale.

 

Vezi ce spun cumparatorii despre acest produs!

 

O diagonala impresionanta de 203 cm, un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1920 x 1080 ii ofera lui Sharp LC-80UQ10E o suprafata ampla pe care sa iti picteze imagini de o claritate superioara ce nu o sa le uiti in curand, iar faptul ca este un model inteligent si 3D sporeste si mai mult calitate experientelor traite.

In plus, faptul ca beneficiaza de caracteristici premium precum Redare continut video UHD (4K prin HDMI), Tehnologie panou RGBY si Active motion 800 ridica si mai mult nivelul de calitate al imaginilor redate.

 

Te bucuri de un sunet clar, cum numai Sharp LC-80UQ10E poate

Sistemul audio cu o iesire sunet de 35W il face si mai irezistibil, ca sa nu mentionam optimizarea experientei audio si calitatea ridicata garantata de elementele specifice ale acestui sistem, precum Dolby Digital Plus, DTS 2.0, Control volum automat (AVC), Surround si Yamaha HXT (Harmonics enhancer Extended).

Sharp LC-80UQ10E vine incorporat cu o serie de caracteristici speciale, acestea fiind AQUOS NET+, HbbTV, TeleText 2000 pagini, EPG 7 zile, Servicii VOD Premium, PVR pe dispozitiv conectat prin USB, Inregistrare temporara pe dispozitiv conectat prin USB, Miracast, Bluetooth,  Aplicatie TV Remote disponibila si DLNA (precum gasim si la Sharp LC60LE652E).

 

Cele mai tari experiente de la cel mai tare televizor

Trebuie de asemenea mentionata si conexiunea la retea prin Wi-fi incorporat si RJ-45, insa si conectori precum HDMI, SCART, Slot CI+, D-SUB, RS-232C. Pe langa acestea, Sharp LC-80UQ10E beneficiaza si de 1x iesire audio digitala (optica), 1x intrare PC (D-SUN 15 pini), 3x intrari USB 2.0, 1x intrare component, 1x intrarre SCARt si 4x porturi HDMI. Un alt exemplu de recomandare a noastra este Sony 43W808C, pe care l-am testat acum cateva zile.

Asa ca dava crei sa savurezi experienta unei vizualizari incredibile, ce se foloseste de contrasturi imbunatatite, culori mirifice si detalii impresionante, atunci nu mai astepta. Sharp LC-80UQ10E te asteapta sa il aduci acasa.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email