Televizor Sharp LC-60UQ10E

Sharp LC-60UQ10E, noul televizor Smart 3D Full HD de la Sharp este acum aici, pentru a-ti permite sa savurezi experienta unei vizionari spectaculoase, fara solicitarea unei vizite la cinematograf.

O rezolutie de 1920 x 1090, aspect imagine de 16:9 si o diagonala de 152 cm sunt ceea ce ii permit lui Sharp LC-60UQ10E sa iti ofere o imagine larga, clar detaliata, calitatea acesteia fiind imbunatatita de caracteristici precum cele intalnite doar pe produsele de top ale acestora.

Sistemul audio folosit are o iesire sunet de 35W, acesta fiind capabil de optimizare pentru gusturile personale datorita caracteristicilor sale proprii, ca Dolby Digital Plus, DTS 2.0, Control volum automat (AVC), Surround si Yamaha HXT (Harmonics enhancer Extended).

Optiune bogate privind conectivitatea!

Trebuie de asemenea sa mentionam conexiune la retea (Wi-fi Integrat si RJ-45) si conexiunile disponibile de genul HDMI, SCART, Slot CI+, D-SUB si RS-232C. Printre conectorii ce se afla la dispozitia utilizatorului se afla 1x iesire audio digitala (optica), 1x intrare PC (D-SUB 15 pini), 3x intrari USB 2.0, 1x intrari componente, 1x intrari SCART si 4x porturi HDMI.

Optiunile sunt asadar unele diverse, care acopera o gama variata pentru toate gusturile, la fel ca in cazul lui Samsung 40J6200.

Printre elementele specifice ce vin cu acest televizor, trebuie de asemenea mentionate si AQUOS NET+, HbbTV, TeleText 2000 pagini, EPG 7 zile, Servicii VOD Premium, PVR pe dispozitiv conectat prin USB, Inregistrare temporara pe dispozitiv conectat prin USB, Miracast, Bluetooth, Aplicatie TV Remote disponibila si DLNA. De asemenea, lista este completata si cu capabilitatile 3D ale acestuia, ceea ce reprezinta un mare plus.

Imagini inredibile, cum doar Sharp LC-60UQ10E poate oferi!

Culori uluitoare, contrasturi puternice si detalii impresionante, acestea sunt doar putin din ce poate sa ofere Sharp LC-60UQ10E, facand din urmarirea unui film, meci sau oricarei emisiuni, o veritabila experienta cinematografica. De o experienta asemanatoare, cu toate ca nu se ridica la acest nivel, ofera si televizorul Sony 43X8309C, acesta venind la un pret mai mic.

Fie ca doresti sa te bucuri de aceasta experienta de unul singur sau impreuna cu prietenii, Sharp LC-60UQ10E o sa te delecteze pe tine si pe acestia cu calitatea de invidiat a imaginii sale, ce garanteaza sa va tine in fata ecranului perioade indelungate de timp.


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email