Televizor Sharp LC-32CHE5100E

Despre televizoarele celor de la Sharp v-am vorbit destul de mult, iar de fiecare data am avut la adresa acestora numai cuvinte de lauda, deoarece reuseau sa ofere un raport calitate-pret foarte bun.

 

Vezi ce parere au cumparatorii despre acest produs!

 

Sharp LC-32CHE5100E este modelul despre care o sa va vorbesc in review-ul de azi, iar acesta este, dupa cum cred ca v-ati dat seama deja, fratele mai mic al lui Sharp LC-40CFE5100E, oferind performante identice, insa cu mici diferente.

Noul televizor Sharp LC-32CHE5100E face parte din gama de produse recent lansata, acesta venind cu tehnologii actuale care il fac extrem de capabil in oferirea unor imagini si sunete de calitate.

 

Un design elegant si performante excelente

Pe langa pretul foarte bun al acestuia, prima data vei aprecia cel mai mult la Sharp LC-32CHE5100E design-ul cu care acesta vine, deoarece este unul elegant si foarte reusit.

Rama din jurul ecranului de 81 de centimetri este una suficient de subtire, iar stand-ul sau este format din doua “picioruse” care il fac si mai atragator. Desigur, vor exista si persoane care nu vor aprecia acest lucru, fiind mai greu de positionat in anumite situatii deoarece standul are o forma clasica, precum cel de pe Philips 32PHH4309.

 

Calitate la cel mai bun pret – Sharp LC-32CHE5100E

Desi nu este un TV Smart, Sharp LC-32CHE5100E poate fi considerat un televizor complet, oferind pe partea de conectivitate optiuni mai mult decat suficiente pentru a extinde capabilitatile acestuia. Aici remarcam in special faptul exista trei porturi HDMI, unul USB 2.0 si o intrare PC (D-sub 15 pini).

Sharp LC-32CHE5100E reprezinta, dupa cum ati putut vedea in prezentul review, un televizor foarte bun care vine cu un pret foarte accesibil, astfel incat tu sa te poti bucura la maxim de filmele si serialele tale preferate, ori sa iti sustii echipa favorita de fotbal exact asa cum trebuie. Este recomandarea noastra!


Ai o parere despre produs? Spune-ne si noua!Nume

Email